Airco Aalst

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Op zoek naar een airco systeem in Aalst en omgeving?

Wil je een airco kopen in regio Aalst, maar weet je niet goed welk systeem te kiezen? Aarzel niet en neem onmiddellijk contact op met dé loodgieter van Aalst. Er zijn verschillende airconditioningsystemen op de markt die allemaal hun specifieke eigenschappen hebben. Afhankelijk van jouw wensen en de beschikbare ruimte kiezen we samen met jou het juiste systeem op maat van jouw behoeften.

airco-aalst

Voordelen van een airco

Het grootste voordeel van airconditioning is dat je de temperatuur binnenshuis ook in de zomer zelf kan regelen. In de zomermaanden kan het soms erg warm en benauwd zijn. Dankzij de airco zorg je ervoor dat de temperatuur binnen aangenaam koel blijft. Een ander voordeel is dat je ook de luchtvochtigheid met een airco kan regelen. Dit heeft een sterke impact op het leefcomfort. Behalve koelen en ontvochtigen kunnen de meeste airconditioningsystemen ook ventileren. Vaak kan je ze zelfs combineren met een luchtreiniger om virussen en bacteriën op een accurate manier uit jouw woning te verwijderen.

Koppel ten slotte jouw airco aan een warmtepomp en geniet niet alleen van verkoeling tijdens de warme zomerdagen, maar ook van verwarming in de koude wintermaanden. Zo pas je in een handomdraai de temperatuur in huis aan jouw wensen aan en is het ook nog eens goed voor jouw energierekening.

Ga voor een optimaal rendement

Wij bieden airco’s aan van het kwaliteitsmerk Daikin. Deze systemen zijn geruisloos en bieden een optimaal rendement. Hierdoor voel je de airconditioning wel, maar hoor je hem niet. Bovendien krijg je steeds een uitstekende klantenservice.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven