airco installateur zottegem

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Op zoek naar een airco installateur in regio zottegem?

Kan je de slaap maar moeilijk vatten tijdens een warme zomernacht omdat je woning niet de gewenste temperatuur heeft? Wil je de luchtkwaliteit in huis grondig verbeteren? Kortom, ben je op zoek naar een degelijk aircosysteem? Laat je dan bijstaan door Van der Vurst, jouw erkende airco installateur in Zottegem.

airco installateur dendermonde

De voordelen van airco in huis

Het grootste voordeel van airco is dat je de temperatuur in huis zelf kan regelen. Een airco geeft verkoeling op warme dagen, maar kan ook warmte bieden in de winter. Je zal zien, met een airco wordt het leven en slapen in huis een pak aangenamer!

Daarnaast filtert het ook de lucht waardoor je steeds geniet van schone lucht. Doorheen de dag raakt de lucht in je woning vervuild door etensluchten, schadelijke stoffen en bacteriën. De filter in de airco vervangt deze vieze lucht door propere lucht en geeft hierdoor stoffen en bacteriën minder kans. Mits goed onderhoud heb je bovendien jarenlang plezier van je airco.

Van der Vurst, jouw airco installateur in Zottegem

Wist je dat we bij Van der Vurst enkel met de allerbeste merken werken? Zo plaatsen wij al jaren de exclusieve aircotoestellen van onze partner Daikin.

Deze aircosystemen zijn geruisloos en bieden een optimaal rendement. Je voelt de verfrissende bries wel, maar hoort hem niet. Wat je wel hoort is ons advies, want wij staan continu voor je klaar.

Of je nu een nieuwe airco wil laten installeren of een onderhoud of herstelling wil laten uitvoeren aan je bestaande Daikin airco: bij Van der Vurst zit je goed. Met ons ruim aanbod aan wisselstukken helpen we je graag verder.

Een airco installateur nodig in Zottegem? Van der Vurst staat voor je klaar!

Ben je op zoek naar een betrouwbare airco installateur in Zottegem? Zoek dan niet langer en doe beroep op Van der Vurst. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist in aircosystemen in Oost-Vlaanderen

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven