Waarom kiezen voor Van der vurst?

Jouw badkamer renoveren doe je met deze tips

Wie ontevreden is over zijn badkamer, herkent het verhaal. Jouw woning ziet er piekfijn uit, alleen jouw badkamer is niet meer helemaal mee. Steeds meer erger je je aan jouw ouderwetse bad en verlang je naar een stijlvolle douche. Droom je ervan om jouw alleenstaande wastafel in te ruilen voor een praktische dubbele wastafel? Dan is jouw badkamer renoveren een goede keuze. Maar hoe begin je eraan? Wij geven je een aantal tips.

Goed begonnen is half gewonnen

Een belangrijk aspect van een vlotte badkamerrenovatie is de voorbereiding. Het geven van een nieuwe indeling aan jouw badkamer klinkt misschien eenvoudig, maar dat is het niet. Verschillende factoren zorgen ervoor dat het opnieuw organiseren van jouw badkamer kan worden bemoeilijkt. Denk hierbij onder meer aan de plaats waar de leidingen zich bevinden, de locatie van de ventilatie etc. 

Badkamer renoveren

Is jouw badkamer niet al te ruim, dan is het vaak de kunst om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Zeker als je jouw badkamer gebruikt als wellnessruimte, is een goede balans tussen comfort en een praktische inrichting belangrijk. Maak daarom een grondplan, je hoeft dan enkel nog te puzzelen tot je tevreden bent met de indeling. Zit het grondplan goed, dan kan je beginnen na te denken over de afwerking en aankleding van jouw badkamer. Dit is het moment om wastafels, kranen, badkamerkasten en andere badkamermeubels uit te kiezen. 

Zorg voor voldoende verluchting en goed materiaal

Een degelijke verluchting is cruciaal. Het raam openzetten volstaat niet. Een slecht verluchte badkamer kan zorgen voor ontsierende en ongezonde schimmels. Zorg dus voor een kwalitatief ventilatiesysteem. Kiezen voor kwalitatief materiaal is overigens een investering die je altijd terugverdient op voorwaarde dat je alle kranen en badkameroppervlakken goed onderhoudt. Kalkaanslag kan de levensduur van jouw gloednieuwe badkamer bijvoorbeeld aanzienlijk beperken. Het is dus belangrijk om kalk geregeld te verwijderen of een waterontharder te laten plaatsen.

Laat jouw badkamer renoveren over aan Van der Vurst

Laat je het renoveren van jouw badkamer liever over aan een specialist? Neem dan contact met ons op. Wij ontwerpen jouw badkamer op basis van jouw verwachtingen. Zo weet je exact wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie. Wij houden rekening met jouw wensen en ideeën zodat je tevreden bent over het resultaat.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven