Centrale verwarming

Waarom kiezen voor Van der vurst?

gasketel_header
Gasketel

Veel gezinnen verkiezen om hun woning te verwarmen met aardgas en gaan voor een gasketel. Een logische keuze, want gas is nog steeds een voordelige en veilige manier van verwarmen.

Mazoutketel_header
Mazoutketel

Je zou denken dat de laatste dagen van de mazoutketel geteld zijn, maar niets is minder waar. Mazout is nog altijd een veelgebruikte brandstof voor de CV en kent nog vele voordelen tegenover andere verwarmingsketels.

Radiatoren_header
Radiatoren

Radiatoren zijn de meest gekende manier van verwarmen. Ze zijn combineerbaar met verschillende soorten verwarmingssystemen. Daarnaast zijn ze over het algemeen betaalbaar in aankoop en makkelijk te plaatsen.

Convectoren
Convectoren

Er bestaan diverse manieren om je huis te verwarmen. De meeste mensen kiezen voor radiatoren, maar ook convectoren zijn een optie. In een convector stroomt het warme water door een buis omgeven door kleine lamellen.

vloerverwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming betekent elke dag heerlijk genieten van warme voeten. Met vloerverwarming verbruik je tot 15 procent minder energie. Een echte aanrader voor jouw nieuwbouwwoning of renovatiepand.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven