Chauffagist Aalst

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Op zoek naar een goede en ervaren chauffagist in Aalst?

Aarzel niet en neem direct contact op met dé chauffagist van Aalst! Zowel voor nieuwe installaties als onderhoud of herstelling van jouw bestaande verwarmingssystemen en algemeen sanitair kan je bij ons terecht. Tevens helpen wij je snel af van verstoppingen of andere dringende problemen. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en loodgieters die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

Male Plumber's Hand Repairing Sink Pipe Leakage With Adjustable Wrench

Wil je in de regio Aalst snel en vakkundig geholpen worden? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

  • Lekkages en verstoppingen
  • Reparaties aan leidingen en apparatuur
  • Periodiek onderhoud aan verwarmingsketels
  • Installatie van sanitair
  • Plaatsen van ventilatiesystemen

Daarnaast kan je bij dé chauffagist van Aalst ook terecht voor duurzame oplossingen op het gebied van energiebesparing. Denk hierbij aan zonnepanelen of warmtepompen. Investeren in groene energie is niet alleen op lange termijn goed voor jouw portemonnee maar ook voor het milieu.

Wij stellen samen met jou een offerte op zodat je exact weet waar je aan toe bent. Hierbij krijg je ook een overzicht hoe lang het duurt voordat je jouw investering terug heeft verdiend. We houden rekening met jouw wensen zodat je tevreden bent over het resultaat.

Wil je meer informatie over onze service en diensten in de omgeving van Aalst? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Hou ook onze nieuwspagina in de gaten op onze website. Hier vind je maandelijks een nieuw blog over een actueel onderwerp. Vergeet zeker niet om onze Facebookpagina te volgen. Ook hier kan je tips en adviezen terugvinden over allerlei onderwerpen. Zo blijf je van alle ontwikkelingen op de hoogte! Wist je bijvoorbeeld dat zonnepanelen ook in de winter erg rendabel zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven