Chauffagist Zottegem

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Op zoek naar een goede en ervaren chauffagist in Zottegem?

Wacht niet langer en neem meteen contact op met dé verwarmingsspecialist van Zottegem! Of je nu een gloednieuwe installatie of onderhoud nodig hebt, of een bestaand verwarmingssysteem wil herstellen, wij staan voor je klaar. Ook voor dringende zaken zoals verstoppingen kan je bij ons aankloppen. Ons toegewijde team van vakbekwame installateurs en loodgieters zet jouw tevredenheid op de eerste plaats.

Slimme radiatorknoppen

Heb je snelle en professionele hulp nodig in Zottegem? Contacteer ons direct via 053/39.53.39 of vul ons online contactformulier in!

Onze diensten omvatten:

  • Oplossen van lekkages en verstoppingen
  • Herstellingen aan pijpleidingen en apparaten
  • Regelmatig onderhoud van verwarmingsketels
  • Sanitair installeren
  • Ventilatiesystemen plaatsen

Bij de chauffagist van Zottegem kan je bovendien terecht voor innovatieve energiebesparende oplossingen, zoals zonnepanelen en warmtepompen. Investeren in duurzame energie is voordelig voor zowel je portemonnee als het milieu. Het grote voordeel van een warmtepomp van bijvoorbeeld Remeha en Daikin is dat je gebruik maakt van natuurlijke energie.

Zo bespaar je heel wat geld op je energiefactuur. Ook met een condensatieketel van Weishaupt kan je al tot 35% besparen op de kosten vergeleken met een traditionele gasketel. Samen met jou werken we een gedetailleerde offerte uit. Zo weet je precies wat je kan verwachten. Je krijgt ook inzicht in de terugverdientijd van je investering. Jouw wensen staan centraal om tot een tevreden resultaat te komen.

Wil je verdere informatie over wat wij te bieden hebben in en rond Zottegem? Bel ons direct op 053/39.53.39 of gebruik ons contactformulier!

Blijf op de hoogte via onze website; elke maand posten we een actueel blogartikel. Vergeet ook niet ons te volgen op Facebook voor handige tips en updates over diverse thema's. Wist je bijvoorbeeld dat zonnepanelen zelfs in de winter hun waarde behouden? Voor meer informatie kan je altijd bij ons terecht.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven