Waarom kiezen voor Van der vurst?

Een energiezuinige woning loont

Ben je van plan om jouw huis te verbouwen of renoveren? Investeer dan zeker in energiebesparing. Niet alleen is dit goed voor het milieu en de gezondheid, maar ook voor jouw portemonnee. Met andere woorden, een energiezuinige woning loont. Zeker nu bekend is geraakt dat hier ook in 2019 door de Vlaamse regering extra geld voor wordt uitgetrokken.

Duurzaam wonen is comfortabeler en gezonder

Ken je het gevoel dat je ’s ochtends heerlijk onder jouw dekens wil blijven liggen omdat het zo koud is binnen? Of heb je weleens last van koude voeten en tocht in huis? Door jouw woning goed te isoleren zorg je ervoor dat warmte minder snel uit de woning ontsnapt waardoor jouw comfort toeneemt.

Ook een goede ventilatie is daarbij niet te onderschatten. Gezondheidsklachten als hoofdpijn en verkoudheid ontstaan regelmatig door een ongezond binnenklimaat. Vaak is dit van lage kwaliteit doordat er te veel vocht in de woning aanwezig is in de lucht, wat door slechte ventilatie onvoldoende wordt afgevoerd. Hierdoor neemt de kans op schimmelvorming, huisstofmijt en bacteriën toe. Genoeg redenen dus om aandacht te besteden aan een goed ventilatiesysteem voor jouw woning en er een aan te schaffen. Dit zorgt voor een aangenaam en gezonder binnenklimaat.

Verschillende premies voor een energiezuinige woning

Investeren in energiebesparing wordt ook door de overheid nog steeds sterk aangemoedigd. Wie investeert in 3 of meer van deze maatregelen, kan in aanmerking komen voor een totaalrenovatiebonus. Hieronder valt o.a. de aanschaf van een ventilatiesysteem, een warmtepomp of een zonneboiler. Ook wie vanaf 2019 een warmtepompboiler installeert, kan tot 40% van de factuur terugbetaald krijgen.

Wil je meer weten en ook besparen?

Dan kan je bij ons terecht voor meer informatie. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste maatregelen. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend jouw offerte aan en maak van jouw huis of appartement een energiezuinige woning. 

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven