Waarom kiezen voor Van der vurst?

Gasketel kopen voor een hoog rendement

Veel gezinnen verkiezen om hun woning te verwarmen met aardgas en gaan voor een gasketel. Een logische keuze, want gas is nog steeds een voordelige en veilige manier van verwarmen. Daarnaast is het niet meer toegestaan om een bestaande mazoutketel te vervangen door een nieuwe wanneer er aardgas in de straat voorzien is. De keuze voor een gasketel is dan ook veruit de beste keuze voor de meesten onder ons.

IMG_2208

Wat zijn de voordelen van een gasketel?

Dankzij het gebruik van de condensatiewarmte hebben gasketels een hoger rendement dan 100%. Zo recupereren ze door middel van condensatie een deel van de warmte van de waterdamp van de verbrandingsgassen, wat de efficiëntie van je verwarming verhoogt. Als je in een zuinige en efficiënte ketel investeert, dan levert je dat op de termijn dus zeker besparingen op. Kies je bovendien voor een combinatie met een zonneboiler of warmtepomp, dan zal je nog meer energie en dus geld besparen.

Diverse plaatsingsmogelijkheden

Waar je je gasketel het best plaatst? Met een gamma aan verschillende modellen hebben wij altijd wel een ketel die past. Zo kan je kiezen uit zowel wand- als vloermodellen.

Kies voor een plaats waar het toestel niet te erg in het zicht hangt, zoals in de kelder of in een wasruimte. Zowel de vloer- als de wandketel zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende vermogens. Onze expert maakt bovendien graag een warmteverliesberekening voor je woning en stemt de centrale verwarming zo perfect af op jouw pand.

Op zoek naar een gasketel tegen een scherpe prijs?

Neem dan contact met ons op. Wij tonen je de voor- en nadelen in jouw persoonlijke situatie. Daarnaast maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Daarbij houden we rekening met de premies die mogelijk van toepassing zijn op jouw situatie. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven