Loodgieter Aalst

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Op zoek naar een loodgieter in Aalst met verstand van zaken?

Aarzel niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Aalst! Of het nu gaat om verstoppingen of onderhoud aan jouw centrale verwarming, wij zorgen dat je snel wordt geholpen. Zo helpen wij elke dag mensen met allerlei soorten werkzaamheden op dit vlak. Daarnaast bestaat ons team uit ervaren installateurs en loodgieters die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

vdv-loodgieter

Waarvoor kan je bij ons terecht?

  • Lekkages en verstoppingen
  • Reparaties aan leidingen en apparatuur
  • Kwalitatief onderhoud van oa centrale verwarming
  • Installaties van oa sanitair, warmtepompen, zonnepanelen etc

Daarnaast kan je bij dé loodgieter van Aalst ook altijd terecht voor een degelijk en goed advies. Zo bekijken we, samen met jou, wat in jouw situatie het beste past. Wij stellen daarbij samen een offerte op zodat je precies weet wat het gaat kosten. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en ideeën zodat je tevreden bent over het resultaat. Dit kan zijn voor het aanleggen van een nieuwe badkamer, maar ook over de mogelijkheden van het plaatsen van zonnepanelen.

Wil je meer informatie over onze service en diensten in de omgeving van Aalst? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Hou ook onze nieuwspagina in de gaten op onze website. Hier vind je maandelijks een blog over een actueel onderwerp. Wist je bijvoorbeeld dat zonnepanelen plaatsen nog steeds een goed idee is? En vergeet natuurlijk niet om ons te bezoeken en te volgen op onze Facebookpagina. Ook hier kan je allerlei tips en adviezen terugvinden over allerlei onderwerpen. Zo blijf je van alle ontwikkelingen op de hoogte! Wist je bijvoorbeeld ook dat het onderhoud van jouw centrale verwarming wettelijk verplicht is? Ook hier kunnen wij je prima mee helpen!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven