Loodgieter Gent

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Loodgieter nodig in Gent? Laat je bijstaan door Van der Vurst!

Ben je op zoek naar een bekwame loodgieter in regio Gent? Doe dan beroep op Van der Vurst! Bij ons kan je zowel terecht voor verstoppingen, als voor het onderhoud van jouw centrale verwarming. Wij zorgen ervoor dat je steeds snel geholpen wordt. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en loodgieters die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

vdv-loodgieter

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Heeft jouw verwarming het begeven? Zit jouw toilet of afvoer verstopt of is jouw ventilatie defect? Dan wil je liever vandaag dan morgen een oplossing. Gelukkig kan je bij ons terecht voor allerlei dringende zaken zoals lekkages en verstoppingen. Daarnaast repareren wij ook jouw leidingen en apparatuur. Heeft jouw verwarmingsketel nood aan periodiek onderhoud? Ook daarvoor kan je een beroep doen op Van der Vurst, jouw ervaren loodgieter in Oost-Vlaanderen.

Naast dringende interventies kan je bij ons ook terecht voor het plaatsen van:

  • Verwarming: wij zijn jouw partner voor elke verwarmingsklus.
  • Ventilatie: adem het hele jaar door gezonde lucht in.
  • Sanitair: wij creëren jouw eigen wellnessparadijs.
  • Airco (eventueel met verwarming): geniet van een ideaal leefklimaat in elk seizoen.
  • Zonnepanelen en/of warmtepomp: haal jouw energie uit de natuur zonder er een cent voor te betalen.

Advies en offerte op maat

Bij ons kan je altijd terecht voor een degelijk en goed advies. Of het nu gaat om het renoveren van een oude badkamer, het installeren van een nieuwe badkamer of het plaatsen van zonnepanelen, wij zorgen voor een advies op maat. De offerte stellen we in samenspraak met jou op. Hierbij houden we te allen tijde rekening met jouw wensen en ideeën zodat je zeker tevreden bent van het resultaat.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven