Loodgieter Haaltert

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Loodgieter Haaltert

Ben je op zoek naar een bekwame loodgieter in Haaltert? Dan ben je bij Van der Vurst aan het juiste adres! Of het nu gaat over verstoppingen of onderhoud aan jouw centrale verwarming, wij zorgen ervoor dat je snel geholpen wordt. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en loodgieters die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

vdv-loodgieter

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Is jouw sanitair, verwarming of ventilatie defect? Dan wil je liever vandaag dan morgen een oplossing. Je kan bij ons dan ook terecht voor allerlei (dringende) zaken, zoals:

Wil je jouw steentje bijdragen aan het milieu en overweeg je om een warmtepomp te laten installeren? Smacht je tijdens de warme zomermaanden naar airco in huis? Ook daarvoor kan je op Van der Vurst rekenen.

Wij zetten alles op alles om jouw wooncomfort te verhogen met kwaliteitsoplossingen op maat.

Een woord is een woord

Ons tienkoppige team staat al meer dan twintig jaar in het vak en blijft zich continu bijscholen. Dat merk je aan de hoogstaande afwerking en het vlekkeloze onderhoud van jouw toestellen. Daarnaast is jouw deadline heilig voor ons. Jouw werken zijn altijd afgerond op de afgesproken datum.

Beslis je om met ons in zee te gaan dan zorgen wij steeds voor een advies op maat. De offerte stellen we dan ook samen met jou op. Hierbij houden we te allen tijde rekening met jouw wensen en ideeën zodat je zeker tevreden bent van het resultaat.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven