Loodgieter Haaltert

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Loodgieter Haaltert

Bent u op zoek naar een bekwame loodgieter in Haaltert? Dan bent u bij Van der Vurst aan het juiste adres! Of het nu gaat over verstoppingen of onderhoud aan uw centrale verwarming, wij zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en loodgieters die uw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

vdv-loodgieter

Waarvoor kan u bij ons terecht?

Is uw sanitair, verwarming of ventilatie defect? Dan wilt u liever vandaag dan morgen een oplossing. U kan bij ons dan ook terecht voor allerlei (dringende) zaken, zoals:

Wilt u uw steentje bijdragen aan het milieu en overweegt u om een warmtepomp te laten installeren? Smacht u tijdens de warme zomermaanden naar airco in huis? Ook daarvoor kan u op Van der Vurst rekenen.

Wij zetten alles op alles om uw wooncomfort te verhogen met kwaliteitsoplossingen op maat.

Een woord is een woord

Ons tienkoppige team staat al meer dan twintig jaar in het vak en blijft zich continu bijscholen. Dat merkt u aan de hoogstaande afwerking en het vlekkeloze onderhoud van uw toestellen. Daarnaast is uw deadline heilig voor ons. Uw werken zijn altijd afgerond op de afgesproken datum.

Beslist u om met ons in zee te gaan dan zorgen wij steeds voor een advies op maat. De offerte stellen we dan ook samen met u op. Hierbij houden we te allen tijde rekening met uw wensen en ideeën zodat u zeker tevreden bent van het resultaat.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Onze merken:

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar top