Loodgieter Herzele

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Loodgieter nodig in Herzele?

Op zoek naar een bekwame loodgieter in Herzele? Dan ben je bij Van der Vurst aan het juiste adres! Onze ervaren installateurs en loodgieters staan steeds voor je klaar, zowel voor dringende interventies als voor het plaatsen van verwarming, sanitair of ventilatie.

vdv-loodgieter

Dringend een loodgieter nodig?

Werkt jouw verwarming niet meer? Is jouw toilet of afvoer verstopt? Of is jouw ventilatie defect? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een snelle oplossing. Gelukkig kan je steeds op Van der Vurst rekenen voor allerlei dringende interventies zoals verstoppingen en lekkages. Moeten jouw leidingen of apparatuur gerepareerd worden? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast verzorgen wij ook het periodiek onderhoud van verwarmingsketels.

Naast dringende interventies kan je ook bij ons terecht voor het plaatsen van verwarming, sanitair en ventilatie. Overweeg je om een warmtepomp te laten installeren? Smacht je tijdens de warme zomermaanden naar airco in huis? Ook daarmee kunnen wij je helpen.

Wij zetten alles op alles om jouw wooncomfort te verhogen met kwaliteitsoplossingen op maat.

Een woord is een woord

Ons tienkoppige team staat al meer dan twintig jaar in het vak en blijft zich continu bijscholen. Dat merk je aan de hoogstaande afwerking en het vlekkeloze onderhoud van jouw toestellen. Bovendien is jouw deadline heilig voor ons. Jouw werken zijn altijd afgerond op de afgesproken datum.

Beslis je om met ons in zee te gaan dan zorgen wij steeds voor een advies op maat. De offerte stellen we dan ook samen met je op. Hierbij houden we te allen tijde rekening met jouw wensen en ideeën zodat je zeker tevreden bent van het resultaat.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven