Op zoek naar een bekwame loodgieter in Lede?

Aarzel niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Lede! Ons team van ervaren loodgieters verhelpt snel problemen zoals lekkages en verstoppingen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor o.a. de installatie van zonnepanelenverwarmingsketels en zelfs het renoveren van oude en/of plaatsen van nieuwe badkamers. Onze installateurs werken vakkundig en houden altijd uw tevredenheid in het oog.

Wil u in de regio Lede snel en vakkundig geholpen worden? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

  • Verhelpen van lekkages en verstoppingenloodgieter werkzaamheden
  • Reparaties aan leidingen en apparatuur
  • Kwalitatief onderhoud van o.a. centrale verwarming
  • Installaties van o.a. sanitair, warmtepompen, zonnepanelen etc.

Daarnaast kunt u bij dé loodgieter van Lede ook altijd terecht voor een degelijk en goed advies. Wilt u bv weten of het mogelijk is om zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen? Neem dan contact met ons op en wij maken samen met u een passend advies op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en ideeën zodat u zeker tevreden bent over het resultaat. Wij zorgen daarbij ook voor een eerlijke offerte zodat u altijd weet waar u aan toe bent en nooit meer betaalt dan nodig is. 

Wil u meer informatie over onze service en diensten in de omgeving van Lede? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Wist u dat u tot 15% minder aan energie verbruikt met vloerverwarming? Dit en nog veel meer interessante onderwerpen vindt u in onze blogs op de nieuwspagina. Vergeet daarnaast niet om ons te bezoeken en te volgen op onze Facebookpagina. Ook hier kunt u tips en adviezen terugvinden over allerlei onderwerpen. Zo blijft u van alle ontwikkelingen op de hoogte!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klantengetuigenissen

Enkele dagen geleden zaten we met een ernstig defect in onze verwarmingsinstallatie. Niet enkel de ketel, maar ook de schoorsteen moest grondig gereinigd worden.

De werken zijn prima uitgevoerd, en, heel fijn voor ons, de factuur is nog niet eens zo hoog voor de knappe interventie.

 

– Familie Detremerie, Aalst

Super service, stipt en keurig werk! Bedankt!

– Sandra Van Belle

Mochten alle aannemers zoals u zo snel alles oplossen qua openstaande punten van het werfverslag, we zouden niets van stress hebben!

Bedankt!

– Bart

Bedankt voor het mooi en goed werk van u mannen, ik ben zeer tevreden je mag het hun zeggen, ze mogen ook naar zee komen werken binnen kort 🙂

– Bart D.G.

Vandaag onderhoud uitgevoerd en regenwaterfilter verplaatst, prachtig gewerkt zoals altijd.

Bedankt,

– Waldo Vandendriessche

Bedankt voor de goede werkman en assistent die je gestuurd hebt.

Top service!

– Magda Verheyden

Bedankt voor de spoedig uitvoering. Stijn is een Super werkman.

– Liliane Slagmulder

Top firma!! 1 adres en snelle service!

– Lutgarde Van Hecke

Wij wensen graag mee te geven dat wij uitermate tevreden zijn van de samenwerking met beide installateurs en de manier waarop zij de werf netjes hebben afgewerkt en opgekuist. Bijna een unicum in onze bouwervaringen tot nu toe ….

– Evi Vierendeel en Nico Cooman

Deze morgen is de nieuwe boiler geïnstalleerd , alles werkt terug perfect.
Merci voor de snelle interventie en een pluim voor uw installateurs die mooi werk leverden.

– Jürgen Windels 

Op basis van de foto’s hebben wij zeker geen opmerkingen – proper werk, schoon uitgevoerd. 
Dikke duim voor den Bart. Super document dat jullie aanleggen per dossier trouwens – dikke duim voor de Koen.

Met vriendelijke groet,
Dallach Biebaut – Architect

Dikke merci voor de snelle service!

– Filip Stalpaert

Bart en Glen zijn hier een kwartiertje buiten. Ze hebben goed werk geleverd, waren erg voorzichtig (zoals ik had gevraagd) en aangenaam in de omgang.

Ik ben een tevreden klant en zal mondeling reclame maken voor jouw firma.

– Martine Blondeel