Loodgieter Lede

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Op zoek naar een bekwame loodgieter in Lede?

Aarzel niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Lede! Ons team van ervaren loodgieters verhelpt snel problemen zoals lekkages en verstoppingen. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor o.a. de installatie van zonnepanelenverwarmingsketels en zelfs het renoveren van oude en/of plaatsen van nieuwe badkamers. Onze installateurs werken vakkundig en houden altijd jouw tevredenheid in het oog.

loodgieter

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

  • Verhelpen van lekkages en verstoppingen
  • Reparaties aan leidingen en apparatuur
  • Kwalitatief onderhoud van o.a. centrale verwarming
  • Installaties van o.a. sanitair, warmtepompen, zonnepanelen etc.

Daarnaast kan je bij dé loodgieter van Lede ook altijd terecht voor een degelijk en goed advies. Wil je bv weten of het mogelijk is om zonnepanelen op jouw dak te laten plaatsen? Neem dan contact met ons op en wij maken samen met jou een passend advies op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en ideeën zodat je zeker tevreden bent over het resultaat.

Wij zorgen daarbij ook voor een eerlijke offerte zodat je altijd weet waar je aan toe bent en nooit meer betaalt dan nodig is.

Wil je meer informatie over onze service en diensten in de omgeving van Lede? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Wist je dat je tot 15% minder aan energie verbruikt met vloerverwarming? Dit en nog veel meer interessante onderwerpen vind je in onze blogs op de blogpagina. Vergeet daarnaast niet om ons te bezoeken en te volgen op onze Facebookpagina. Ook hier kan je tips en adviezen terugvinden over allerlei onderwerpen. Zo blijf je van alle ontwikkelingen op de hoogte!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven