Loodgieter Sint-Niklaas

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Loodgieter nodig in Sint-Niklaas?

Ben je op zoek naar een bekwame loodgieter in Sint-Niklaas? Dan ben je bij Van der Vurst aan het juiste adres! Ons team bestaat uit ervaren installateurs en loodgieters die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

vdv-loodgieter

Van der Vurst helpt je uit de nood

Niets is zo vervelend als een lek in jouw waterleiding, jouw toilet of afvoer die verstopt is of jouw centrale verwarming die het begeven heeft. Bij zulke problemen heb je nood aan een loodgieter die snel kan schakelen. Gelukkig kan je in deze situaties beroep doen op Van der Vurst, jouw ervaren loodgieter in Oost-Vlaanderen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan wisselstukken waardoor we je snel uit de nood kunnen helpen. Bovendien is een deadline heilig voor ons en maken wij steeds heldere afspraken met onze klanten.

Wij geven je advies op maat

Heb je geen nood aan een dringende interventie, maar ben je op zoek naar een echte vakman om jouw verwarming, sanitair of ventilatie te installeren?

Ook daarvoor kan je bij ons terecht! Daarnaast plaatsen wij ook warmtepompen en aircosystemen. Beslis je om met ons in zee te gaan dan zorgen wij steeds voor een advies op maat. De offerte stellen we dan ook samen met je op. Hierbij houden we te allen tijde rekening met jouw wensen en ideeën zodat je zeker tevreden bent van het resultaat.

Ben je op zoek naar een loodgieter in Sint-Niklaas?

Moet jouw verwarming, sanitair of ventilatie geïnstalleerd of hersteld worden? Laat je dan bijstaan door Van der Vurst, jouw ervaren loodgieter in Sint-Niklaas.

Wil je meer informatie over onze service en diensten? Ook dan staan we voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven