Loodgieter Wichelen

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Betrouwbare service bij jou thuis in Wichelen

Ben jij op zoek naar een ervaren loodgieter in Wichelen? Bij Van der Vurst ben je aan het juiste adres voor al jouw sanitair en verwarmingsbehoeften! Wij bieden snelle, betrouwbare service en zorgen ervoor dat je probleem in no-time is opgelost.

loodgieter

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Zit je met een verstopping, lekkage, of heb je problemen met je verwarmingssysteem? Aarzel niet om ons te bellen. Onze vakkundige loodgieters staan klaar om je te helpen met spoedeisende reparaties en regulier onderhoud. Van het repareren van leidingen tot het onderhouden van je centrale verwarming, wij zorgen dat alles naar behoren werkt.

Naast noodgevallen, kun je bij ons ook terecht voor het installeren van nieuwe sanitaire voorzieningen. Denk aan het plaatsen van een nieuwe badkamer, het vernieuwen van je keuken, of het installeren van energiezuinige systemen zoals zonnepanelen en warmtepompen. Ons doel is om jouw thuiscomfort te verhogen met kwalitatieve installaties die voldoen aan jouw wensen.

Wil je meer informatie over onze service en diensten in de omgeving van Wichelen? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Bij Van der Vurst geloven we in persoonlijke service. We luisteren naar je behoeften en adviseren je over de beste oplossingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan, en laat ons bewijzen waarom wij de beste keuze zijn voor loodgieterswerk in Wichelen.

Vergeet niet om ons ook te bezoeken en te volgen op onze Facebookpagina, waar je tips en advies vindt over diverse onderwerpen. Op deze manier blijf je op de hoogte van alle recente ontwikkelingen!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven