Mazoutketel

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Een mazoutketel kopen doe je bij Van der Vurst

Je zou denken dat de laatste dagen van de mazoutketel geteld zijn, maar niets is minder waar. Mazout (ook stookolie genoemd) is nog altijd een veelgebruikte brandstof voor de centrale verwarming en kent nog vele voordelen tegenover andere verwarmingsketels. Daarom kan je bij ons je bestaande CV-ketel laten vervangen door een nieuwe mazoutketel*.

csm_WTC-OB-Anlage_hell_89dd415e7d

Wat zijn de voordelen van een mazoutketel kopen?

De meest moderne mazoutketels hebben een rendement tot maar liefst 98%. Zo kan je dus energiezuinig je woning verwarmen. Daarnaast is het verwarmen met mazout zeer veilig. Stookolie ontbrandt niet snel en er is ook geen ontploffingsgevaar. Verder ben je niet afhankelijk van een aardgas- of elektriciteitsnetwerk en kan je zelf bepalen wanneer je de mazouttank laat bijvullen. Ook wanneer er geen aardgasnet aanwezig is in de straat en je wil je bestaande mazoutketel vervangen is een nieuwe stookolieketel een ideale keuze. De plaatsing gaat namelijk snel en vereist minimale aanpassingen. Zo spaar je heel wat kosten uit.

Verplicht jaarlijks onderhoud

Naast de aanschaf van een mazoutketel kan je bij ons ook terecht voor het onderhoud en herstel van een bestaande installatie.

Het is wettelijk verplicht om mazoutketels met een vermogen vanaf 20 kilowatt (kW) jaarlijks te laten onderhouden. Kies daarom voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken zodat jouw mazoutketel jarenlang meegaat.

Ben je van plan je bestaande mazoutketel te vervangen?

Neem dan contact met ons op. Wij tonen je de voor- en nadelen in jouw persoonlijke situatie. Daarnaast maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

* BELANGRIJK: een nieuwe mazoutketel kopen en plaatsen? Dat is alleen nog toegestaan voor bestaande woningen waar een aansluiting op het aardgasnet niet mogelijk is. Voor nieuwbouwwoningen is het compleet verboden. Heb je wel een gasaansluiting in de straat, dan kan je kiezen voor een gasketel of voor een milieuvriendelijke warmtepomp.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven