Waarom kiezen voor Van der vurst?

Je woning verwarmen met radiatoren

Radiatoren zijn de meest gekende manier van verwarmen. Ze zijn combineerbaar met verschillende soorten verwarmingssystemen. Daarnaast zijn ze over het algemeen betaalbaar in aankoop en makkelijk te plaatsen zonder al te veel breekwerk. Bij ons kan je kiezen uit een gamma van diverse topmerken en modellen. Wil je dat ze optimaal blijven renderen? Dan kan je bij ons ook terecht voor het jaarlijks onderhoud.

deswaef15_01

Voor een look die past bij jouw interieur

Radiatoren zorgen ervoor dat je kamer vlot de gewenste temperatuur bereikt, zelfs na een koude winterse nacht. Verder kan je ze per kamer aan- en uitzetten waardoor je energie en kosten bespaart in een ruimte waar je weinig komt.

Wanneer je een radiator koopt kan je kiezen uit verschillende opties. Leg je meer nadruk op design of net meer op functionaliteit? Afhankelijk van je voorkeur kan je kiezen uit diverse modellen. Denk aan paneel-, design- of handdoekradiatoren. Verder vind je radiatoren in vrijwel alle formaten en heb je de keuze uit zowel verticale als horizontale radiatoren. Is een radiator niet wenselijk of mogelijk? Ga dan voor convectoren.

Radiatoren plaatsen: topmerken en -mensen!

Uiteraard wil je dat de installatie zo snel mogelijk achter de rug is, met een minimum aan overlast. Daarvoor zorgt ons ervaren team. Met gespecialiseerde machines en materiaal zorgen we voor een vlotte plaatsing. En jij geniet lang van het resultaat, want we werken alleen met duurzame kwaliteitsmerken. Wij maken daarnaast graag een verwarmingsplan voor jouw woning via een gratis warmteverliesberekening. Je krijgt zo een aangepaste verwarmingsketel op maat van jouw woning en we zorgen ook voor een strategische plaatsing van de radiatoren.

Kies jij voor radiatoren?

Wij tonen je de voor- en nadelen in jouw persoonlijke situatie.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven