Waarom kiezen voor de Remeha eTwist thermostaat?

Waarom kiezen voor de Remeha eTwist thermostaat?

Wie voordelig wil verwarmen, komt al snel terecht bij een slimme thermostaat. Zo regelt u met de nieuwe Remeha eTwist thermostaat en handige eTwist app altijd en overal in een handomdraai de temperatuur. Maar wat kan zo’n slimme thermostaat precies? Wij zetten de voordelen in deze blog voor u op een rijtje.

Voordelen van de Remeha eTwist thermostaat

Wat maakt een smart thermostaat en dus de Remeha eTwist zo uniek? Het spreekt voor zich dat u met een intelligente thermostaat heel wat energie bespaart. Zo zal het u niet meer overkomen dat uw verwarming het hele weekend aanstaat terwijl u weg bent. U schakelt uw verwarming eenvoudig vanop afstand uit met uw smartphone.

Remeha eTwist

Dit is echter niet het enige voordeel. Een slimme thermostaat is namelijk ook zelflerend. Dat betekent dat de eTwist zich aanpast aan uw verbruik en op basis daarvan nuttige informatie verschaft. Zo weet hij wanneer u overdag thuis bent en wanneer niet en wordt de temperatuur automatisch verlaagd wanneer u naar uw werk gaat. Ook houdt de thermostaat rekening met de weersvoorspelling en krijgt u bij een eventuele storing meteen een melding op uw smartphone.

Eenvoudige bediening voor het hele gezin

Afhankelijk van de gezinssamenstelling kunnen bovendien één of meerdere personen toegang krijgen tot de eTwist app. Met deze app kan u meerdere eTwist thermostaten bedienen. Ideaal voor het gebruik in combinatie met een tweede verblijf of vakantiewoning.

Meer informatie en vrijblijvende offerte op maat

Bent u gewonnen voor een smart home en wilt u naast gebruiksgemak ook duurzamer omspringen met energie? Dan is de Remeha eTwist thermostaat een echte aanrader. Niet alleen past hij in elk interieur, hij is ook compatibel met elk type verwarmingsketel. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail