Waarom kiezen voor Van der vurst?

Waarom kiezen voor de Remeha eTwist thermostaat?

Wie voordelig wil verwarmen, komt al snel terecht bij een slimme thermostaat. Zo regel je met de nieuwe Remeha eTwist thermostaat en handige eTwist app altijd en overal in een handomdraai de temperatuur. Maar wat kan zo’n slimme thermostaat precies? Wij zetten de voordelen in deze blog voor je op een rijtje.

Voordelen van de Remeha eTwist thermostaat

Wat maakt een smart thermostaat en dus de Remeha eTwist zo uniek? Het spreekt voor zich dat je met een intelligente thermostaat heel wat energie bespaart. Zo zal het je niet meer overkomen dat jouw verwarming het hele weekend aanstaat terwijl je weg bent. Je schakelt jouw verwarming eenvoudig vanop afstand uit met jouw smartphone.

Remeha eTwist

Dit is echter niet het enige voordeel. Een slimme thermostaat is namelijk ook zelflerend. Dat betekent dat de eTwist zich aanpast aan jouw verbruik en op basis daarvan nuttige informatie verschaft. Zo weet hij wanneer je overdag thuis bent en wanneer niet en wordt de temperatuur automatisch verlaagd wanneer je naar jouw werk gaat. Ook houdt de thermostaat rekening met de weersvoorspelling en krijg je bij een eventuele storing meteen een melding op jouw smartphone.

Eenvoudige bediening voor het hele gezin

Afhankelijk van de gezinssamenstelling kunnen bovendien één of meerdere personen toegang krijgen tot de eTwist app. Met deze app kan je meerdere eTwist thermostaten bedienen. Ideaal voor het gebruik in combinatie met een tweede verblijf of vakantiewoning.

Meer informatie en vrijblijvende offerte op maat

Ben je gewonnen voor een smart home en wil je naast gebruiksgemak ook duurzamer omspringen met energie? Dan is de Remeha eTwist thermostaat een echte aanrader. Niet alleen past hij in elk interieur, hij is ook compatibel met elk type verwarmingsketel. Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven