Remeha Wetteren

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Op zoek naar een Remeha verwarmingssysteem in Wetteren en omgeving?

Ben je op zoek naar een kwalitatieve en zuinige manier van verwarmen? Remeha staat al bijna 80 jaar bekend voor zijn innovatie, duurzaamheid en service op het gebied van verwarmingssystemen. Ze zijn dan ook een betrouwbare partner als het gaat om warmte en warm water in huis. Aarzel niet en kom snel langs in onze toonzaal of neem contact met ons op. Bij ons kan je terecht voor zowel een nieuwe installatie als de herstelling van jouw bestaande Remeha verwarmingssysteem.

Remeha-Lede

Welke voordelen biedt een Remeha verwarmingsketel?

Vergeleken met jouw huidige verwarmingsketel en woonsituatie kan een nieuwe ketel financieel zeer interessant zijn, zeker met de huidige energieprijzen in het achterhoofd. Wist je dat je gemiddeld 25% tot 35% zal besparen op jouw energiekosten door je oude verwarmingsketel te vervangen?

Een nieuwe Remeha condensatieketel zorgt in vergelijking met een klassieke ketel niet alleen voor aanzienlijke besparingen op jouw verbruik maar zal ook een betere verbranding met zich meebrengen, waardoor we samen gaan voor een warmere, duurzame toekomst.

Ontdek ons gamma Remeha systemen

Remeha biedt niet alleen ketels aan, maar ook diverse andere verwarmingssystemen:

  • Warmtepompen; Haal gratis energie uit de natuur en zet die vervolgens om in warmte of koeling. Ideaal om te koppelen aan jouw vloerverwarming of sanitaire installatie.
  • (Zonne)boilers; Met een zonneboiler kan je op een eenvoudige en milieuvriendelijke manier zonne-energie omzetten in warm water.
  • Hybridesystemen; Een combinatie van een lucht/water warmtepomp met een combi condensatieketel.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven