Waarom kiezen voor Van der vurst?

Remeha: de duurzame oplossing voor warmte in huis

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en zuinige manier van verwarmen? Dan is Remeha the way to go. Al bijna 80 jaar zijn zij een betrouwbare partner als het gaat over warmte en warm water in huis. U kan bij ons terecht voor zowel een nieuwe installatie als onderhoud of herstelling van uw bestaande Remeha verwarmingssysteem. Ons team bestaat uit ervaren loodgieters en installateurs die uw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

remeha-1

Ontdek ons gamma Remeha systemen

Remeha biedt verschillende verwarmingssystemen aan:

  • Verwarmingsketel: Dankzij een nieuwe Remeha condensatieketel verbruikt u aanzienlijk minder. Bovendien zorgen de ketels van Remeha voor een schonere verbranding, waardoor ze minder CO² uitstoten.
  • Warmtepompen: Haal gratis energie uit de natuur en zet die vervolgens om in warmte of koeling. Ideaal om te koppelen aan uw vloerverwarming of sanitaire installatie.
  • (Zonne)boilers: Met een zonneboiler kan u op een eenvoudige en milieuvriendelijke manier zonne-energie omzetten in warm water.
  • Hybridesystemen: Een combinatie van een lucht/water warmtepomp met een combi condensatieketel.

Waarom Remeha er met kop en schouders bovenuit springt

Remeha maakt het verschil als het gaat over duurzaamheid en efficiëntie en biedt daarnaast ook een uitstekende service. Dankzij de nieuwste gas- en stookolie verwarmingsketels en hernieuwbare energie in de vorm van zonnesystemen en warmtepompen werkt Remeha bovendien mee aan een groenere wereld.

Meer informatie

Wilt u graag een Remeha verwarmingssysteem laten plaatsen? Zoek niet langer en neem snel contact met ons op via het contactformulier of kom eens langs in onze toonzaal! Wij stellen graag een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u exact waar u aan toe bent en geniet u binnen de kortste keren van een betrouwbare en zuinige warmte- en warmwatervoorziening.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Onze merken:

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar top