Sanitair Lede

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je op zoek naar sanitair advies of herstelling in regio Lede?

Aarzel niet en neem direct contact op met dé sanitair installateur van Lede! Of het nu gaat om een renovatie of een herstelling van een bestaande sanitaire installatie, wij zorgen dat je snel wordt geholpen. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en herstellers die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

1496857819

Ga voor de badkamer van je dromen

Is je badkamer aan vernieuwing toe en zoek je de badkamer van je dromen? Wij helpen je graag verder met het adviseren over sanitair voor je badkamer. Samen met jou overlopen we de diverse mogelijkheden. Wij luisteren naar je wensen en kunnen jou met onze jarenlange ervaring op een correcte manier te woord staan. Bovendien houden we steeds rekening met het budget dat je vooropstelt.

Wil je in de regio Lede een goed advies voor al jouw sanitaire voorzieningen en vakkundig geholpen worden? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Creëer een oase van rust in regio Lede

We ontfermen ons over jouw grond- en rioleringswerken, leidingen, sanitaire installatie en elektriciteit.

De werkzaamheden volgen elkaar snel op – zodat je vlug weer in jouw oase van rust duikt. We zorgen trouwens voor een minimum aan overlast tijdens de werken.

Verder kan je bij ons rekenen op:

  • Snelle herstellingen
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Stipt op tijd geïnstalleerd!

Ook voor waterontharders

Heb je last van hard water? Schaf dan een waterontharder aan. Niet alleen zorgt dit voor een vermindering van kalk in je water, het is ook beter voor het milieu. Wij leveren waterontharders van het merk North Star. Door de digitale besturing en tegengestelde spoelrichting is het zout- en spoelwaterverbruik ongekend laag.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven