Sanitair Zottegem

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je op zoek naar advies of herstelling van sanitair in regio Zottegem?

Is je badkamer aan vernieuwing toe in regio Zottegem? Vertrouw op Van der Vurst. We ontfermen ons over jouw grond- en rioleringswerken, leidingen, sanitaire installatie en elektriciteit. De werkzaamheden volgen elkaar snel op – zodat je vlug weer in jouw oase van rust duikt. We zorgen altijd voor een minimum aan overlast tijdens de werken.

1496857819

Ga voor de badkamer van je dromen

Onze experts hebben de kennis, ervaring en creatieve feeling om van je badkamer dé wellnessplaats in huis te maken. Een plek waar jij je gelukkig voelt en tot rust komt – en dat is voor iedereen anders. Betekent wellness voor jou ‘een moment voor jezelf’ of rustig genieten met het gezin? Heb je graag contact met de natuur en wil je zalig relaxen met zicht op groen wanneer je in je bad ligt? Wil je een infraroodcabine, sauna, stoomdouche, bubbelbad of uitgebreide douche? Alles kan.

Naast het ontwerp van jouw badkamer kan je ook bij ons terecht voor:

  • Snelle herstellingen
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Stipte installatie

Wil je in de regio Zottegem goed advies voor al jouw sanitaire voorzieningen en vakkundig geholpen worden? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Ook voor waterontharders in regio Zottegem

Heb je last van hard water? Schaf dan een waterontharder aan. Dat zorgt niet alleen voor een vermindering van kalk in je water, het is ook beter voor het milieu. Aangezien zacht water nagenoeg geen kalk bevat, zal je ook geen last meer hebben van doffe tegels, verkalkte kranen en andere lelijke kalkvlekken. Ramen en vloeren zullen door het gebruik van onthard water weer gaan stralen en glanzen.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven