Ubbink ventilatie

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ubbink

Streef je naar een gezond binnenklimaat? Overweeg dan om een ventilatiesysteem van Ubbink te laten installeren. Ventilatie optimaliseert niet enkel jouw wooncomfort, maar ook jouw gezondheid. Zo adem je op ieder moment verse lucht in.

Wil je een Ubbink ventilatiesysteem laten plaatsen of laten herstellen? Doe dan beroep op Van der Vurst. Met onze jarenlange ervaring zijn wij dé expert in ventilatie.

Ontwerp-zonder-titel-2021-07-23T154411

Waarom is ventilatie zo belangrijk?

Wist je dat het bij nieuwbouwwoningen en renovatiepanden verplicht is om ventilatie te installeren? Doordat de woningen van tegenwoordig beter geïsoleerd en luchtdicht zijn, is de toevoer van frisse lucht en de afvoer van vervuilde lucht belangrijker dan ooit om een gezonde leefomgeving te creëren.

Ventilatie voorkomt schimmels en zorgt steeds voor de verse aanvoer van zuurstof waardoor je je minder snel moe voelt. Bovendien worden hinderlijke geuren, bacteriën of schadelijke stoffen in jouw woning meteen afgevoerd.

Daarom kies je voor Ubbink

Bij Ubbink staat kwaliteit centraal. Samen met jou zorgen ze voor energiezuinige, milieuvriendelijke, gezonde en veilige woningen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Dit doen ze door slimme innovatieve producten op de markt te brengen. Voor hen moet een woning duurzaam, veilig en gezond zijn. Of met andere woorden goed geventileerd, geïsoleerd en luchtdicht zijn.

Daarnaast dragen ze duurzaamheid hoog in het vaandel. Ubbink ontwikkelt nieuwe technologieën en geïntegreerde oplossingen om op een verantwoorde manier met energie om te gaan en het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven