Ventilatie Aalst

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je op zoek naar plaatsing of herstelling van een ventilatiesysteem in regio Aalst?

Ventilatie optimaliseert jouw wooncomfort en gezondheid. Want je ademt altijd verse lucht in. Bij nieuwbouwwoningen en renovatiepanden is het zelfs verplicht om ventilatie te installeren. Laat je daarom bijstaan door Van der Vurst: al zeventien jaar expert in ventilatie. Aarzel daarom niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Aalst!

mechanische_ventilatie

Wil je in de regio Aalst een goed advies over de aanschaf of herstelling van een ventilatiesysteem en vakkundig geholpen worden? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Waarom ventilatie aanschaffen?

Ventilatie in een woning is belangrijk voor de gezondheid van de bewoners, zowel in de zomer als in de winter. Het is cruciaal om de vochtige of vervuilde binnenlucht regelmatig te vervangen door verse buitenlucht. De voordelen van ventilatie zijn o.a.: 

  • Vocht wordt afgevoerd waardoor geen schimmels ontstaan
  • Altijd verse aanvoer van zuurstof waardoor je je minder snel moe voelt
  • Afvoer van hinderlijke geuren, bacteriën of schadelijke stoffen die in jouw woning vrijkomen

Bovendien is het voor jouw verwarmingsketel makkelijker om verse droge lucht te verwarmen dan vochtige lucht. Bij ventilatie zal de lucht daardoor eerder verwarmd zijn en bespaar je ook nog eens op jouw energiefactuur.

Je kan bij ons altijd terecht voor een degelijk en goed advies. Wij bieden ventilatiesystemen van topmerken zoals Renson en Ubbink. Samen met jou bekijken we jouw persoonlijke situatie en maken vrijblijvend een offerte op maat voor je. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en ideeën zodat je tevreden bent over het resultaat. Wij vinden samen met jou de passende oplossing!

Wil je meer informatie over onze service en diensten in de omgeving van Aalst? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Bezoek en volg onze Facebookpagina. Hier kan je allerlei tips en adviezen terugvinden over verschillende onderwerpen. Ook op de nieuwspagina van onze website vind je maandelijks een blog over een actueel onderwerp. Zo blijf je van alle ontwikkelingen op de hoogte!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven