Ventilatie badkamer

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ventilatie badkamer: heeft een positieve invloed op jouw wooncomfort en gezondheid

Ben je van plan om ventilatie in jouw badkamer te installeren? Of moet jouw ventilatiesysteem hersteld worden? Laat je dan bijstaan door Van der Vurst, expert in ventilatie. Ventilatie optimaliseert jouw wooncomfort en gezondheid doordat je altijd verse lucht inademt. In nieuwbouwwoningen en renovatiepanden is het zelfs verplicht om ventilatie te laten plaatsen.

mechanische_ventilatie

Waarom is ventilatie belangrijk?

De lucht in huis wordt elke dag vervuild door te ademen, koken, verbranding… Daarom is het belangrijk om de vochtige of vervuilde lucht in huis regelmatig te vervangen door verse buitenlucht. In oudere woningen gebeurt ventilatie vanzelf via deuren, ramen, spleten in de muren en daken, maar omdat gebouwen tegenwoordig steeds beter geïsoleerd zijn, plaats je best een ventilatiesysteem.

Daarbovenop verhoogt een vochtige ruimte de kans op schimmel. Door ventilatie in de badkamer te plaatsen, zorg je ervoor dat de vochtige lucht wordt afgevoerd zodat deze problemen zich niet meer kunnen voordoen.

Bovendien is het voor jouw verwarmingsketel makkelijker om verse droge lucht te verwarmen dan vochtige lucht. Bij ventilatie zal de lucht daardoor sneller verwarmd zijn en bespaar je dus ook nog eens op jouw energiefactuur.

Reken op Van der Vurst voor jouw ventilatie

Je kan bij ons altijd terecht voor een degelijk en goed advies. Wij bieden ventilatiesystemen van topmerken zoals Renson en Ubbink aan. Samen met jou bekijken we jouw persoonlijke situatie en maken vrijblijvend een offerte op maat voor je. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en ideeën zodat je tevreden bent over het resultaat. Wij vinden samen met jou de perfecte oplossing!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven