Verwarming Aalst

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Bent u op zoek naar plaatsing of herstelling van verwarming in regio Aalst?

Aarzel niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Aalst! Of het nu gaat om een herstelling van een storing of de aanschaf van een nieuwe verwarmingsinstallatie, wij laten u niet in de kou staan. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en herstellers die uw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

Verwarming_aalst

Wilt u in de regio Aalst een goed advies over de aanschaf of herstelling van een verwarmingsketel? Bel ons dan direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Verschillende soorten verwarming

Technologie staat niet stil en dat is bij verwarming niet anders. Wij lijsten daarom een aantal vormen van verwarming voor u op:

Condensatieketel

Condensatieketels kunnen permanent een belangrijk deel van de waterdamp in de verbrandingsgassen condenseren. Zo wordt meer nuttige warmte vrijgemaakt. In vergelijking met een lagetemperatuurketel behaalt een condensatieketel een energiebesparing van ongeveer 10%.

Kies daarbij voor een modulerende condensatieketel in combinatie met een modulerende thermostaat en/of een weersafhankelijke regeling. Dan wordt het vermogen traploos aangepast aan de vraag.

Warmtepomp

Een warmtepomp is een toestel dat warmte uit de natuur haalt en afgeeft in de woning. Het is ideaal voor een goed geïsoleerde woning met vloer- of muurverwarming. Een warmtepomp is goed voor het milieu en vermindert de CO2-uitstoot. Terwijl de meeste verwarmingssystemen volledig op (fossiele) brandstof of elektriciteit draaien, haalt een warmtepomp tot 70 à 80% van haar energie uit de bodem, het grondwater of de lucht.

Vloerverwarming

Uw huis met vloerverwarming uitrusten is een uitstekend idee. Het is esthetisch en zorgt voor een aangename en gelijkmatige verdeling van de warmte in uw woning. Het grote voordeel: het werkt bij lage temperatuur waardoor u energiekosten bespaart.

Wilt u meer informatie over een verwarmingsketel of onze service en diensten in de omgeving van Aalst? Bel ons onmiddellijk op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Onze merken:

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar top