Verwarming Wetteren

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je op zoek naar onderhoud of installatie van verwarming in regio Wetteren?

Neem dan contact op met dé loodgieter van Wetteren! Of het nu gaat om onderhoud of herstelling van jouw huidige verwarming, ons team bestaat uit ervaren professionals die je snel en vakkundig verder helpen. Je kan bovendien ook voor het plaatsen van een nieuwe verwarming bij ons terecht. Laat jezelf niet in de kou staan en kies voor een verwarming van hoge kwaliteit. Wij zijn verdeler van onder meer de merken Remeha en Weishaupt. Beiden staan bekend voor hun duurzaamheid en service op het gebied van verwarmingssystemen.

verwarming-wetteren

Wil je in de regio Wetteren een goed advies over de aanschaf of herstelling van jouw verwarming? Bel ons dan direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Voor zowel condensatieketels als duurzame alternatieven

De technologie staat niet stil en dat is bij verwarming niet anders. Zo kan je kiezen uit verschillende vormen van verwarming. Een condensatieketel recupereert bijvoorbeeld warmte die aanwezig is in de waterdamp van de verbrandingsgassen. Het rendement van deze ketels ligt daarom enkele procenten hoger dan bij traditionele ketels.

Ben je eerder op zoek naar een duurzaam alternatief? Dan is een warmtepomp een goede investering. Deze pompen halen een groot deel van de warmte die ze leveren uit de lucht of grond. Voor het andere deel gebruiken ze elektriciteit. Het is dus een milieuvriendelijk verwarmingssysteem. Een combinatie van een warmtepomp en zonnepanelen is de beste manier om groene warmte te produceren. Bij sommige installaties is het zelfs mogelijk om van bijna 100% groene energie te genieten.

Wil je meer informatie over een nieuwe verwarming of onze service en diensten in de omgeving van Wetteren? Bel ons dan op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier! Wij laten je de verschillende mogelijkheden zien en stellen graag een vrijblijvende en persoonlijke offerte voor je op.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven