Vloerverwarming Wetteren

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Bent u op zoek naar vloerverwarming regio Wetteren?

Bent u van plan om vloerverwarming te plaatsen? Of is uw huidige vloerverwarming aan herstelling toe? Dan bent u bij Van der Vurst aan het juiste adres! Wij zijn dé expert in vloerverwarming in regio Wetteren. Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen u snel verder.

Vloerverwarming-aalst

Hoe werkt vloerverwarming

Bij vloerverwarming functioneert de vloer als één grote radiator. De warmte wordt verdeeld via leidingen die onder het volledige vloeroppervlak lopen. Hierdoor krijgt u een gelijkmatige warmteverdeling doorheen de kamer. Aan de hand van een thermostaat kan u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen. Zo is het zelfs in de winter aangenaam om op blote voeten rond te lopen!

Waarom kiezen voor vloerverwarming

Het plaatsen van vloerverwarming brengt tal van voordelen met zich mee:

  • U verbruikt minder energie;
  • U creëert meer ruimte in huis;
  • U spaart het milieu.

Straf! Met vloerverwarming verbruikt u tot 15 procent minder energie. Daarbij heeft u geen last meer van radiatoren die te veel plaats innemen. Met vloerverwarming maakt u ruimte voor uw favoriete meubels en decoratie. Als u daarnaast uw vloerverwarming aan een warmtepomp koppelt, haalt u energie uit de natuur. Dat kost u geen cent en het milieu herademt!

Meer weten over vloerverwarming in regio Wetteren?

Wilt u graag meer informatie over het plaatsen van vloerverwarming in regio Wetteren? Ons team van deskundige loodgieters staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Is uw bestaande vloerverwarming aan herstelling toe? Ook daar kunnen we u bij helpen. Neem snel contact met ons op via het telefoonnummer 053/39.53.39 of via het contactformulier!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Onze merken:

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar top