Vloerverwarming Wetteren

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je op zoek naar vloerverwarming regio Wetteren?

Ben je van plan om vloerverwarming te plaatsen? Of is jouw huidige vloerverwarming aan herstelling toe? Dan ben je bij Van der Vurst aan het juiste adres! Wij zijn dé expert in vloerverwarming in regio Wetteren. Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je snel verder.

Vloerverwarming-aalst

Hoe werkt vloerverwarming

Bij vloerverwarming functioneert de vloer als één grote radiator. De warmte wordt verdeeld via leidingen die onder het volledige vloeroppervlak lopen. Hierdoor krijg je een gelijkmatige warmteverdeling doorheen de kamer. Aan de hand van een thermostaat kan je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen. Zo is het zelfs in de winter aangenaam om op blote voeten rond te lopen!

Waarom kiezen voor vloerverwarming

Het plaatsen van vloerverwarming brengt tal van voordelen met zich mee:

  • Je verbruikt minder energie;
  • Je creëert meer ruimte in huis;
  • Je spaart het milieu.

Straf! Met vloerverwarming verbruik je tot 15 procent minder energie. Daarbij heb je geen last meer van radiatoren die te veel plaats innemen. Met vloerverwarming maak je ruimte voor jouw favoriete meubels en decoratie. Als je daarnaast jouw vloerverwarming aan een warmtepomp koppelt, haal je energie uit de natuur. Dat kost je geen cent en het milieu herademt!

Meer weten over vloerverwarming in regio Wetteren?

Wil je graag meer informatie over het plaatsen van vloerverwarming in regio Wetteren? Ons team van deskundige loodgieters staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Is jouw bestaande vloerverwarming aan herstelling toe? Ook daar kunnen we je bij helpen. Neem snel contact met ons op via het telefoonnummer 053/39.53.39 of via het contactformulier!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven