Vloerverwarming

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Vloerverwarming leggen: betaalbare luxe

Vloerverwarming: dat betekent elke dag heerlijk genieten van warme voeten. Buitensporige luxe? Integendeel.

  • Je verbruikt tot 15 procent minder energie.
  • Je creëert meer ruimte in huis.
  • Je spaart het milieu.
IMG_2157-1

Vloerverwarming leggen = minder verbruiken

Straf! Met vloerverwarming verbruik je tot 15 procent minder energie. Een echte aanrader voor jouw nieuwbouwwoning of renovatiepand. Laat je jouw vloerverwarming leggen door het ervaren team van Van der Vurst? Dan profiteer je van een optimaal rendement.

Vloerverwarming leggen = meer ruimte creëren

Radiatoren palmen heel wat plaats in. Met vloerverwarming maak je ruimte voor jouw favoriete meubels, decoratie of – wie weet – een extra raam. Vloerverwarming aanleggen is dus de ideale oplossing voor kleine ruimtes. En het geeft grote ruimtes een strakke uitstraling.

Vloerverwarming leggen bij Van der Vurst = milieu sparen

Koppel jij je vloerverwarming aan een warmtepomp? Dan haal je gratis energie uit de natuur. Dat kost je geen cent. En ook het milieu herademt. Want je produceert geen schadelijke CO2. Zo laten jouw warme voeten een kleinere voetafdruk na.

Vloerverwarming Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Loop je helemaal warm voor vloerverwarming? Laat ze dan aanleggen door een expert. Van der Vurst is jouw specialist in Oost- en West-Vlaanderen. Neem contact op en loop voortaan op wolkjes!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven