Waarom kiezen voor Van der vurst?

Wat zijn de voordelen van een waterontharder?

Het water dat dagdagelijks bij je uit de kraan stroomt, wordt uit de grond gehaald. Als er veel kalk in de bodem zit, komt dit dus ook in jouw leidingwater terecht. Hierdoor ontstaat er onder meer kalkaanslag op jouw tegels en in jouw apparaten. Zoek je naar een oplossing voor dit probleem? Dan kan je investeren in een waterontharder. Wij zetten de voordelen van dit toestel voor je op een rijtje.

Sneller en gemakkelijker schoonmaken

Kalkvrij leidingwater betekent een badkamer zonder kalkaanslag. Dankzij een waterverzachter verstoppen jouw warmwaterkranen niet meer, kan je gemakkelijker poetsen en glanzen jouw badkamertegels weer als nieuw. Je bespaart bovendien ook op schoonmaakmiddelen.

voordelen waterontharder

Smakelijk eten en drinken

Je merkt het verschil ook aan tafel. Serveer er de lekkerste gerechten op glanzend servies en jouw beste wijnen in kraakheldere glazen. Drink als dessert een heerlijk kopje koffie of thee. De afwas laat je graag over aan jouw vaatwasser, want deze laat geen doffe kalklaag meer achter op jouw servies. 

Streelzacht wasgoed

Dankzij zacht water is jouw wasgoed na één wasbeurt proper en hoef je zelfs niet zoveel wasmiddel te gebruiken. Je hebt langer plezier van jouw kleding, lakens en handdoeken nu ze lekker zacht aanvoelen en hun vezels soepel blijven. 

Een dalende energierekening 

Een boiler functioneert optimaal wanneer hij niet gehinderd wordt door kalksteen. Het aanschaffen van een waterverzachter kan daarom een mooie energiebesparing opleveren. Daarnaast zullen ook andere apparaten – zoals jouw wasmachine – niet langer aangetast worden door kalk. Dit betekent dat deze als nieuw blijven functioneren en minder stroom verbruiken. Zo verdien je jouw investering in een mum van tijd terug.

Meer voordelen van een waterontharder

Ben je benieuwd naar de voordelen van een waterontharder in jouw specifieke situatie? Of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven