Warmtepomp Aalst

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je op zoek naar een warmtepomp in regio Aalst?

Aarzel niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Aalst! Of het nu gaat om een herstelling van een bestaande installatie van een warmtepomp of de aanschaf van een nieuwe, wij zorgen dat je snel wordt geholpen. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en herstellers die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

header.image.dkimg

Wil je in de regio Aalst een goed advies over de aanschaf of herstelling van jouw warmtepomp of warmtepompboiler en vakkundig geholpen worden? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Waarom kies je voor een warmtepomp?

Het grote voordeel van een warmtepomp is dat deze gebruik maakt van natuurlijk energie. Warmte wordt namelijk aangeleverd via bv buitenlucht. Alleen de compressor van de pomp verbruikt elektriciteit. Dit scheelt een hoop kosten op jouw energiefactuur. Maar er zijn zeker nog een aantal andere voordelen:

  • Minder CO2-uitstoot
  • Milieuvriendelijke opwarming van sanitair water
  • Perfect aan te sluiten op zonnepanelen en airco systemen

Zoals je hierboven kunt zien, is een warmtepomp prima aan te sluiten op bv zonnepanelen. Dit verhoogt het rendement van jouw installatie nog meer!

Daarnaast kan je bij ons ook altijd terecht voor een degelijk en goed advies. Wij bekijken jouw persoonlijke situatie en kijken samen met je naar de mogelijkheden. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en ideeën zodat je tevreden bent over het resultaat. We maken vrijblijvend een offerte voor je op zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast pik je ondertussen gratis advies mee over andere energiezuinige oplossingen zoals zonnepanelen en/of een zonneboiler.

Wil je meer informatie over onze service en diensten in de omgeving van Aalst? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Hou ook onze nieuwspagina in de gaten op onze website. Hier vind je maandelijks een blog over een actueel onderwerp. En vergeet natuurlijk niet om ons te bezoeken en te volgen op onze Facebookpagina. Ook hier kan je allerlei tips en adviezen terugvinden over verscheidene onderwerpen. Zo blijf je van alle ontwikkelingen op de hoogte!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven