Warmtepomp kopen

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Wil je een warmtepomp kopen?

Aarzel dan niet en neem direct contact op met Van der Vurst te Erpe-Mere. Ons team bestaat uit ervaren professionals die je snel en vakkundig verder helpen. Warmtepompen vormen een uitstekend alternatief voor een klassieke verwarmingsinstallatie op mazout of gas. Een warmtepomp kopen is daarnaast een milieuvriendelijke én economische keuze.

all-electric_warmtepomp

De voordelen van een warmtepomp kopen op een rij

Het grote voordeel van een warmtepomp is dat deze gebruik maakt van natuurlijke, duurzame energie. Ook heeft een warmtepomp een bijzonder laag verbruik. In vergelijking met een verwarmingssysteem op stookolie of aardgas bespaar je tot 40% op jouw energiekosten. Maar er zijn zeker nog een aantal andere voordelen:

  • Minder CO2-uitstoot;
  • Milieuvriendelijke opwarming van sanitair water;
  • Een warmtepomp is onderhoudsvrij;
  • Eenvoudig aan te sluiten op zonnepanelen en airco systemen.

Wil je een goed advies over de aankoop van een warmtepomp? Bel ons dan direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Combineren met zonnepanelen en vloerverwarming

Zoals je hierboven kan lezen kan je een warmtepomp perfect aansluiten op bijv. zonnepanelen. Wanneer je deze combinatie maakt verwarm je nog voordeliger. Door de energiezuinige werking is jouw investering bovendien binnen een aantal jaren terugverdiend.

Warmtepompen zijn ook ideaal in combinatie met vloerverwarming, omdat beide systemen het best werken bij lage temperaturen. Voor een warmtepomp geldt: hoe lager de watertemperatuur, hoe hoger het rendement van de warmtepomp. Vandaar dat deze heel goed gecombineerd kan worden met vloerverwarming.

Bezoek en volg onze Facebookpagina. Hier kan je allerlei tips en adviezen terugvinden over verschillende onderwerpen. Ook op de nieuwspagina van onze website vind je maandelijks een blog over een actueel onderwerp. Zo blijf je van alle ontwikkelingen op de hoogte!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven