Warmtepomp plaatsen

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Wil jij een warmtepomp plaatsen?

Aarzel dan niet en neem direct contact op met Van der Vurst te Erpe-Mere. Ons team bestaat uit ervaren professionals die je snel en vakkundig verder helpen. Warmtepompen vormen een uitstekend alternatief voor een klassieke verwarmingsinstallatie op mazout of gas. Overweeg je om een warmtepomp te installeren? Ga ervoor! Want een warmtepomp plaatsen is een milieuvriendelijke én economische keuze.

warmtepomp plaatsen

Hoe werkt een warmtepomp?

Er zijn heel wat vormen van hernieuwbare energie beschikbaar. De bekendste en meest gebruikte is zonne-energie (denk aan zonnepanelen). Je kan echter evengoed de energie benutten die aanwezig is in de bodem en de lucht. Warmtepompen maken daar gebruik van en zijn niet alleen geschikt om jouw woning te verwarmen, maar ook voor het opwarmen van sanitair water.

Waarom kiezen voor een warmtepomp plaatsen?

Het grote voordeel van een warmtepomp plaatsen is dat deze gebruik maakt van natuurlijke energie. Warmte wordt namelijk aangeleverd via bijvoorbeeld buitenlucht. Alleen de compressor van de pomp verbruikt elektriciteit. Dit scheelt heel wat aan kosten op jouw energiefactuur.

Maar er zijn zeker nog een aantal andere voordelen:

  • Minder CO2-uitstoot
  • Milieuvriendelijke opwarming van sanitair water
  • Perfect aan te sluiten op zonnepanelen en aircosystemen

Wil je een goed advies over de aankoop van een warmtepomp? Bel ons dan direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Combineren met zonnepanelen en vloerverwarming

Warmtepompen zijn ook ideaal in combinatie met vloerverwarming, omdat beide systemen het best werken bij lage temperaturen. Voor een warmtepomp geldt: hoe lager de watertemperatuur, hoe hoger het rendement van de warmtepomp. Vandaar dat deze heel goed gecombineerd kan worden met vloerverwarming.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven