Warmtepomp Wetteren

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je op zoek naar een warmtepomp in regio Wetteren?

Aarzel dan niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Wetteren! Of het nu gaat om een herstelling van een bestaande installatie van een warmtepomp of de aanschaf van een nieuwe, wij zorgen dat je snel wordt geholpen. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en herstellers die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

warmtepomp-wetteren

Hoe werkt een warmtepomp?

Er zijn heel wat vormen van hernieuwbare energie beschikbaar. De bekendste en meest gebruikte is zonne-energie (denk aan zonnepanelen). Je kan echter evengoed de energie benutten die aanwezig is in de bodem en de lucht. Warmtepompen maken daar gebruik van en zijn niet alleen geschikt om jouw woning te verwarmen, maar ook voor het opwarmen van sanitair water.

De voordelen van een warmtepomp op een rijtje

Warmtepompen vormen een uitstekend alternatief voor een klassieke verwarmingsinstallatie op stookolie of gas. Om te beginnen heeft een warmtepomp een bijzonder laag energieverbruik.

In vergelijking met een verwarmingssysteem op stookolie of aardgas bespaar je tot 40% op jouw energiekosten.

Daarnaast is een warmtepomp een heel milieuvriendelijke oplossing. Op het gebied van CO2-uitstoot gooit dit toestel hoge ogen. Het stoot tot 50% minder CO2 uit dan een stookolieketel, 40% minder dan een gasketel en 30% minder dan een condensatieketel. Gebruik je hernieuwbare energie om elektriciteit op te wekken door bijvoorbeeld zonnepanelen te gebruiken? Dan kan je jouw warmtepomp daaraan koppelen en zo de CO2-uitstoot om jouw woning te verwarmen tot nul reduceren.

Wil je meer informatie over onze service en diensten in de omgeving van Wetteren? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven