Waterontharder

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Gedaan met kalk in je water

Heb je last van hard water? Schaf dan een waterontharder aan. Niet alleen zorgt dit voor een vermindering van kalk in je water, het is ook beter voor het milieu. Aangezien je door het gebruik hiervan minder wasmiddel en kalkreiniger nodig hebt, zullen deze stoffen in minder grote hoeveelheden in het afvalwater terecht komen. Verder zal je er op termijn ook energie mee kunnen besparen omdat apparaten zoals boilers, waterkokers, koffiezetapparaten en stoomstrijkijzers effectiever hun werk kunnen doen.

kalkaanslag

Waarom een waterontharder aanschaffen?

Kort gezegd, omdat je dan van die vervelende kalkproblemen bent verlost. Je voorkomt dure reparaties van verkalkte apparaten en kan hierdoor flink wat geld besparen. Verder zal je minder vaak hoeven te poetsen omdat alles langer glanzend schoon blijft.

Aangezien zacht water nagenoeg geen kalk bevat zal je ook geen last meer hebben van doffe tegels, verkalkte kranen en andere lelijke kalkvlekken. Ramen en vloeren zullen door het gebruik van onthard water weer gaan stralen en glanzen.

Kalkaanslag

Door te poetsen met zacht water voorkom je dat er kalk optreedt en heb je geen agressieve antikalk middelen meer nodig.

Minder vaak poetsen dus, waardoor je tijd overhoudt om leuke dingen te doen. Daarnaast is douchen met zacht water beter voor je lichaam en haar. Genoeg redenen dus om een waterverzachter aan te schaffen.

Lage verbruikskosten

Wij leveren waterontharders van het merk North Star. Door de digitale besturing en tegengestelde spoelrichting is het zout- en spoelwaterverbruik ongekend laag. Daarnaast maken ze gebruik van een tegengestelde pekelspoeling. De zoutoplossing wordt van onder naar boven door de harskolom gebracht. Hierdoor gaat de waterontharder 50 tot 70% zuiniger om met zout en het spoelwater dan traditionele ontharders.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven