Zonnepanelen Aalst

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je van plan om zonnepanelen te kopen in regio Aalst?

Aarzel dan niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Aalst! Bij ons kan je terecht voor zowel thermische zonnepanelen als fotovoltaïsche zonnepanelen. Thermische zonnepanelen benutten de warmte van de zon om water op te warmen. Deze zonnepanelen worden gekoppeld aan een zonneboiler, waardoor je baadt in gratis groene energie. De fotovoltaïsche zonnepanelen (oftewel PV zonnepanelen) zetten op hun beurt zonlicht om in elektriciteit dankzij zonnecellen. Zo bespaar je flink op jouw energiefactuur.

Zonnepanelen-Erondegem

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Het grootste voordeel van zonnepanelen is dat je zo jouw water verwarmt of elektriciteit opwekt zonder daarvoor geld te betalen aan een energieleverancier. Zo kan je al snel 70% besparen op jouw energiefactuur. Bovendien zijn er nog andere voordelen die de aanschaf van zonnepanelen met zich meebrengt:

  • Goed voor het milieu! Zonnestralen worden door jouw zonnepanelen omgezet in energie. Dit gebeurt zonder uitstoot van CO2 of andere broeikasgassen. De aanschaf hiervan is daarom ook zeker een investering in een beter milieu.
  • Levensduur. De meeste zonnepanelen gaan lang mee, minstens 25 jaar. De laatste jaren is ook het rendement verbeterd. Hierdoor wekken ze nog meer energie op als voorheen.
  • Meerwaarde voor jouw huis. Het plaatsen van zonnepanelen zal ook de waarde van jouw huis verhogen. Kopers zijn bereid om meer geld te betalen voor een huis met zonnepanelen.
  • Minimaal onderhoud. Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig, de kosten van het onderhoud blijven daarom laag.
  • Makkelijk te plaatsen. Het plaatsen van zonnepanelen is doorgaans vrij eenvoudig en vergt over het algemeen niet langer dan een dag tijd.

Ook in de winter doen zonnepanelen heel goed hun werk. Bij een heldere lucht, koude wind en lagere temperaturen werken de zonnecellen het best.

Wil je weten waar je zonnepanelen het best plaatst of wil je meer informatie over onze service en diensten in en rondom Aalst? Bel ons dan direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Bezoek en volg ook onze Facebookpagina. Hier kan je allerlei tips en adviezen terugvinden over verschillende onderwerpen. Ook op de nieuwspagina van onze website vind je maandelijks een blog over een actueel onderwerp. Zo blijf je van alle ontwikkelingen op de hoogte!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven