Zonnepanelen plaatsen

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Zonnepanelen plaatsen? Twijfel niet

Wil jij zonnepanelen plaatsen op het dak van je woning of kantoor? Aarzel dan niet en neem contact op met Van der Vurst, dé zonne-energie expert op wie je kan rekenen! Zonnepanelen zijn een populaire vorm van groene energie waarmee je flink op je energiefactuur kan besparen.

Zonnepanelen Zottegem

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen plaatsen?

De wereld vraagt om steeds meer energie, om meer elektriciteit. Helaas draagt de energieproductie bij tot de klimaatopwarming en zorgt ze ervoor dat fossiele brandstoffen in sneltempo uitgeput raken. Daarom moeten we op zoek naar alternatieve energiebronnen, zoals zonne-energie.

We zetten een aantal voordelen van zonne-energie op een rij:

  • Duurzaam investeren: Zonnepanelen produceren groene stroom. Je kiest dus bewust voor duurzame energie. Bovendien heb je na gemiddeld 8 à 10 jaar de kosten van jouw investering terugverdiend.
  • Levensduur: De meeste zonnepanelen gaan lang mee, minstens 25 jaar. De laatste jaren is ook het rendement verbeterd. Hierdoor wekken ze nog meer energie op dan vroeger.
  • Je woning stijgt in waarde: Door te investeren in zonne-energie stijgt het energielabel van je huis. Hierdoor stijgt je woning in waarde.
  • Makkelijk te plaatsen: Het plaatsen van zonnepanelen is doorgaans vrij eenvoudig en vergt over het algemeen niet langer dan een dag tijd.

Ook in de winter doen zonnepanelen hun werk. Bij een heldere lucht, koude wind en lagere temperatuur werken de zonnecellen het best.

Wil je meer weten over zonnepanelen plaatsen of wil je meer informatie over onze service en diensten? Bel ons dan direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Bij ons kan je altijd terecht voor eerlijk en goed advies. Of het nu gaat om het plaatsen van zonnepanelen of het installeren van een warmtepomp, wij zorgen voor advies op maat. De offerte stellen we samen met jou op. Hierbij houden we te allen tijde rekening met jouw wensen zodat je zeker tevreden bent van het resultaat.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven