Zonnepanelen Wetteren

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je van plan om zonnepanelen te kopen in regio Wetteren?

Aarzel dan niet en neem direct contact op met Van der Vurst, dé zonne-energie expert van Wetteren waar je op kan rekenen! Bij ons kan je terecht voor zowel thermische als fotovoltaïsche zonnepanelen. Vertrouw op ons om jouw zonnepanelen te laten plaatsen. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en loodgieters die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen. Maak jouw woning future proof én profiteer meteen van het rendement.

Zonnepanelen-Wetteren

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen, dan wil je uiteraard meer weten over de voordelen die dat met zich meebrengt. We hebben ze voor je opgelijst, dat vergemakkelijkt het maken van de juiste keuze.

  • Besparen op jouw energiefactuur; Zonlicht is gratis. Het deel van jouw elektriciteitsverbruik dat je zelf produceert met zonnepanelen hoef je niet aan te kopen bij jouw energieleverancier. Zo bespaar je rechtstreeks op jouw energiefactuur!
  • Duurzaam investeren; Zonnepanelen produceren groene stroom. Je kiest dus bewust voor duurzame energie. Bovendien heb je na gemiddeld 8 à 10 jaar de kosten van jouw investering terugverdiend.
  • Jouw woning wordt meer waard; Zonnepanelen zijn een meerwaarde voor jouw huis. Uit onderzoek blijkt dat een huis met zonnepanelen niet alleen sneller verkoopt, maar ook meer opbrengt. Een win-win situatie dus.

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Ben je op zoek naar meer informatie over zonnepanelen in de omgeving van Wetteren? Of wil je weten wat de terugverdientijd is en hoeveel je kan besparen in jouw persoonlijke situatie? We geven je graag meer uitleg. Neem contact met ons op via het contactformulier of kom langs in onze toonzaal! Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Zo weet je exact waar je aan toe bent en geniet je binnen de kortste keren van gratis groene stroom.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven