Zonnepanelen

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Installateur zonnepanelen in Oost-Vlaanderen

België een zonneparadijs? Toch wel! Plaats zonnepanelen op je dak en genieten maar. Zonnepanelen zijn je geld meer dan waard, want je wint de investering snel terug in gratis energie. Bovendien juicht het milieu met je mee, want de zon is één van de milieuvriendelijkste energiebronnen. Het enige wat je nodig hebt? Plaatsing door rasechte professionals. Jouw installateur zonnepanelen in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen? Eén adres.

Zonnepanelen-Erondegem

Zonlicht omzetten in warmte of elektriciteit?

Er bestaan twee soorten zonnepanelen: thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen. De thermische panelen zijn bedoeld om met een (zonne)boiler te verbinden. De fotovoltaïsche zonnepanelen, ook wel PV-zonnepanelen genoemd, kan je verbinden met jouw elektrische verdeelkast.

Bij de thermische zonnepanelen wordt het zonlicht omgezet in warmte. Deze zonnepanelen bestaan uit een netwerk van buizen waar een vloeistof doorheen loopt. De vloeistof wordt door de zonnestralen verwarmd en gaat dan naar een (zonne)boiler die de warmte overzet op het leidingwater. Zodoende kan je met thermische zonnepanelen op een milieuvriendelijke en duurzame manier water opwarmen. PV-zonnepanelen zorgen ervoor dat zonlicht dankzij zonnecellen wordt omgezet in elektriciteit.

Die kan je vervolgens gebruiken óf teruggeven aan het elekticiteitsnetwerk en zo op een later moment gebruiken wanneer er minder of geen zonlicht is.

Installateur zonnepanelen in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Nu vraag je je waarschijnlijk af welk soort het meeste rendement voor je opbrengt. Dit hangt af van een aantal factoren waaronder de grootte van jouw dak, de hoeveelheid stroom en water dat je gebruikt, etc. Neem daarom contact met ons op. Wij tonen je de voor- en nadelen van de verschillende types zonnepanelen in jouw persoonlijke situatie en helpen je om de knoop door te hakken. Daarnaast maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Aarzel daarom niet en contacteer jouw installateur zonnepanelen in Erpe-Mere.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven