Airco installateur Aalst

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je op zoek naar een airco installateur in Aalst en omgeving?

Kan je moeilijk slapen bij aanhoudende hoge temperaturen? Heb je niet de gewenste temperatuur in jouw woning? Kortom, wil je een airco kopen in regio Aalst? Doe dan een beroep op een airco installateur met kennis van zaken. Dankzij het gebruik van kwaliteitsvolle en veelzijdige toestellen van het merk Daikin kunnen wij je de gepaste oplossing bieden. Deze systemen zijn geruisloos en bieden een optimaal rendement.

airco-aalst

Geniet van een optimaal klimaat in huis

Het grote voordeel van airco is het enorme comfort. Indien je kiest voor een systeem dat past bij jouw persoonlijke situatie zorg je in slechts enkele klikken voor de ideale temperatuur in huis. Voor mensen die het graag wat koeler hebben op zomerse dagen is dit een enorme meerwaarde.

Behalve koelen en ontvochtigen kunnen de meeste airconditioningsystemen ook ventileren. Vaak kan je ze zelfs combineren met een luchtreiniger om virussen en bacteriën op een accurate manier uit jouw woning te verwijderen.

Haal meer uit jouw airco met een warmtepomp

Bij airconditioning denk je waarschijnlijk aan het afkoelen van een ruimte. Toch kan je er ook een ruimte mee verwarmen! Koppel hiervoor jouw airco aan een warmtepomp en geniet niet alleen van verkoeling tijdens de warme zomermaanden, maar ook van verwarming in de koude wintermaanden. Zo pas je in een handomdraai de temperatuur in huis aan jouw wensen aan. Bovendien heeft het ook een positieve impact op jouw energierekening.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven