Renson ventilatie

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Renson ventilatie: de weg naar gezonde binnenluchtkwaliteit

Een gezonde binnenluchtkwaliteit is tegenwoordig heel moeilijk te realiseren door af en toe een raam open te zetten. Vandaag de dag zijn nieuwbouwwoningen of energiezuinige totaalrenovaties zodanig goed geïsoleerd, dat deze bijna compleet luchtdicht zijn. Daarom is ventileren een must! Renson ventilatie is hier de perfecte oplossing voor. Renson is een familiebedrijf van Belgische bodem, actief sinds 1909, wat resulteert in een doorgedreven expertise. Je kan bij ons terecht voor zowel een nieuwe installatie als onderhoud of herstelling van jouw bestaande Renson ventilatiesysteem.

renson-ventilatie

Ontdek ons gamma Renson ventilatiesystemen

Renson beschikt over een aanbod van 4 verschillende types ventilatiesystemen:

  • Systeem C + : Bij het C + systeem gebeurt de toevoer van verse lucht op een natuurlijke en gecontroleerde manier. Met de healthbox wordt vervuilde lucht afgevoerd waar en wanneer dit nodig is.
  • Systeem D +: Hierbij gebeurt zowel de toe – als afvoer van lucht mechanisch. Met een app kan de bewoner de binnenluchtkwaliteit op elk moment controleren, alsook programmeren. Dankzij de ingebouwde CO2 sensoren kan er écht volgens de behoeften van de bewoner geventileerd worden.
  • Systeem E + : Systeem E + is de oplossing voor wie hernieuwbare energie verkiest. Deze Renson ventilatie recupereert al de vrijgekomen warmte uit de afgevoerde ventilatielucht. Deze warmte kan dan gebruikt worden voor sanitair warm water en lage temperatuurverwarming.

Waves: Voor zij die een totaalrenovatie doen, maar niet beschikken over de mogelijkheid om een centraal ventilatiesysteem te installeren, is Waves de ideale oplossing.

Waarom kiezen voor Renson ventilatie?

De grootste troef van Renson ventilatie is maatwerk. Bovendien zijn de ventilatiesystemen energiezuinig, volledig automatisch en uitermate stil. Je zal het dus niet horen, maar het verschil in binnenluchtkwaliteit zeker en vast merken!

Meer informatie

Wil je graag een Renson ventilatiesysteem laten plaatsen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Contacteer ons via het contactformulier of kom langs in onze toonzaal. Wij bekijken met plezier wat we voor je kunnen betekenen. Samen zorgen we voor een gezonde binnenluchtkwaliteit!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven