Waarom kiezen voor Van der vurst?

Uponor

Op zoek naar een energiezuinige manier om jouw woning te verwarmen? Dan is de vloerverwarming van Uponor de juiste keuze voor jou! Met meer dan 100 jaar ervaring op de teller zijn zij dé expert in verwarming. Op zoek naar een Uponor installateur? Dan zit je goed bij Van der Vurst!

Uponor

De specialist in vloerverwarming

Vloerverwarming… dat betekent elke dag heerlijk genieten van warme voeten. Buitensporige luxe? Integendeel. Met vloerverwarming loop je niet alleen iedere dag op wolkjes, je verbruikt ook tot 15 procent minder energie. Bovendien creëer je meer ruimte in huis én spaar je het milieu.

Aangezien elk gezin andere wensen en noden heeft als het aankomt op vloerverwarming, maakt Uponor oplossingen op maat. Dit doen ze zowel voor nieuwbouwwoningen als voor renovatieprojecten. Bovendien kan je de systemen van Uponor ook gebruiken om de ruimte te koelen. Uponor zet alles op alles om jouw leven zo comfortabel mogelijk te maken.

Meer dan vloerverwarming alleen

Alles begon voor Uponor in 1918 met het openen van een schrijnwerkerij in Finland. De jaren nadien zette het bedrijf enorm in op innovatie, investeerde het in nieuwe producten en markten en ontwikkelde het strategische acquisities.

Dankzij deze inspanningen en hun jarenlange ervaring groeiden ze uit tot de leidinggevende leverancier in oplossingen voor huistechnologie en infrastructuur die ze vandaag de dag zijn.

Uponor is niet enkel specialist in vloerverwarming. Ook als je op zoek bent naar praktische en betrouwbare systeemoplossingen voor hygiënische drinkwatervoorziening, energie-efficiënte koeling en betrouwbare lokale verwarmingsnetwerken kan je bij hen terecht.

Op zoek naar een Uponor installateur?

Ben je op zoek naar een erkende Uponor installateur? Dan ben je bij Van der Vurst aan het juiste adres! Ons team bestaat uit ervaren loodgieters en installateurs die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

Neem snel contact met ons op via het contactformulier of kom eens langs in onze toonzaal. Wij stellen graag een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor je op.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven