Stelrad radiators

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Stelrad radiators

Van der Vurst is jouw partner voor elke verwarmingsklus in Oost- en West-Vlaanderen. Om jouw woning milieuvriendelijk en zuinig te kunnen verwarmen werken wij enkel samen met de allerbeste fabrikanten. Zoals Stelrad, dé specialist in radiators. Stelrad radiators staan voor design, comfort en functionaliteit.

Stelrad-radiators

Stelrad is de pionier op de radiatorenmarkt

Stelrad behoort tot de absolute top in het ontwikkelen van radiatoren in Europa. In 1960 brachten ze hun eerste radiator op de markt. Door de jaren heen zijn ze zo sterk gegroeid dat ze zich vandaag het grootste Europese merk in de radiatorenmarkt kunnen noemen. In de beginjaren focuste het bedrijf zich op het maken van oerdegelijke plaatstalen radiatoren. Ondertussen is hun assortiment al sterk uitgebreid.

Zo voegden ze naast de functionele radiatoren ook design-, verticale en elektrische radiatoren aan hun gamma toe. Stelrad radiatoren geven een unieke uitstraling aan elk interieur, en zijn bovendien van absolute topkwaliteit. Kies je voor een Stelrad radiator, dan kies je voor design, comfort én functionaliteit.

Duurzaam verwarmen

Warmte staat voor gezelligheid en comfort.

Warmte is dan ook onmisbaar in ons dagelijkse leven en dat heeft Stelrad helemaal begrepen. Daarom dragen ze het milieu en het klimaat hoog in het vaandel. Het is de missie van Stelrad om verstandig om te springen met energie en resoluut te kiezen voor duurzame, groene warmte.

Dit doen ze door continu te investeren in research en development. Zo wil de Europese fabrikant een nog ruimer assortiment aan elektrische radiatoren en lage temperatuuroplossingen kunnen aanbieden. En dit allemaal zonder in te boeten op kwaliteit of warmtecomfort.

Meer info over Stelrad radiators?

Wil je meer weten over Stelrad radiators? Je kan bij ons altijd terecht voor degelijk en goed advies. Samen met jou bekijken we jouw persoonlijke situatie en maken we vrijblijvend een offerte op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en ideeën zodat je tevreden bent over het eindresultaat. Wij vinden samen met jou de beste oplossing!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven