Daikin airco

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Daikin airco: het ultieme airconditioningsysteem met gunstig energielabel

Nu de zomerdagen op de loer liggen is een airco-systeem geen overbodige luxe. Bij Van der Vurst werken we al jaren met de airco-systemen van partner Daikin. Je kan bij ons terecht voor zowel een nieuwe installatie als voor het onderhoud of herstelling van jouw bestaande Daikin airco. Met ons ruim aanbod van wisselstukken helpen we je graag verder.

Ontwerp-zonder-titel-2021-05-11T160143

De verschillende soorten Daikin airco-systemen

Daikin airco heeft verschillende airco-systemen waardoor er voor ieder wat wils is:

  • Split-systeem: voor wie één kamer wilt verkoelen. Een split airco bevat één binnen- en buitenunit.
  • Multi split-systeem: indien je meerdere kamers wil verkoelen. Hierbij kunnen tot vijf binnenunits aangesloten worden op één buitenunit.
  • Mobiele airco: een monoblock airco is makkelijk te verplaatsen dankzij zijn wieltjes. De warme lucht wordt afgevoerd via een slang die van binnen naar buiten loopt.

Waarom kiezen voor Daikin airco?

Daikin airco heeft een energierendement van A+++, iets om écht fier op te zijn. A+++ is namelijk het meest gunstige energielabel op de markt. Bovendien steken ze er met kop en schouders bovenuit dankzij hun inverter technologie. Airco-systemen en warmtepompen passen zich steeds aan naar gelang van de gewenste kamertemperatuur. Bij traditionele airco-systemen gebeurt dat door het starten en stoppen van energie, maar daar onderscheidt de inverter technologie zich in.

In plaats van steeds te starten en stoppen, draait de inverter motor continu en zijn snelheid regelt de temperatuur. Heb je het graag iets kouder of warmer, dan draait de motor sneller of trager. Het telkens starten en stoppen van de motor vraagt veel energie. Aangezien dat bij deze innovatieve techniek niet meer nodig is, daalt jouw verbruik met wel 30% ten opzichte van traditionele airco-systemen.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven