Waarom kiezen voor Van der vurst?

Weishaupt

Ben je op zoek naar een verwarmingssysteem van uitstekende kwaliteit? Dan is Weishaupt de juiste keuze voor je. Met meer dan 70 jaar ervaring op de teller zijn zij dé expert in verwarming. Je kan bij ons zowel terecht voor een nieuwe installatie als het onderhoud of de herstelling van jouw bestaande Weishaupt verwarmingssysteem.

weishaupt

De verschillende verwarmingssystemen

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid: daar staat verwarmingsfabrikant Weishaupt voor. Het is één van de marktleiders op het gebied van branders en verwarmingssystemen. Ze bieden verschillende oplossingen aan:

  • Condensatieketels: Het alternatief voor een oude ketel wanneer je nog niet kan of wil overstappen op een groenere vorm van verwarmen.
  • Warmtepompen: Haal gratis energie uit de lucht of de grond en zet die vervolgens om in warmte of koeling. Uitstekend te combineren met vloerverwarming, sanitair of jouw zwembad.
  • Zonnesystemen Ideaal voor de aanvulling van condensatiesystemen en warmtepompen. De collectoren zijn robuust en weerbestendig.
  • Boilers: Optimaal geschikt voor de combinatie met Weishaupt zonnesystemen.

Weishaupt biedt een waaier aan mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief en energiebesparend verwarmingssysteem.

Waarom kiezen voor Weishaupt?

De producten van Weishaupt onderscheiden zich door hun degelijk rendement en hun milieuvriendelijke werking. Daarnaast staan ze bekend voor hun lange levensduur en gebruikscomfort. Zo kan je jouw verwarming eenvoudig met een app of via het internet bedienen vanuit jouw luie zetel. De ketels zijn bovendien heel stil én zuinig in gebruik. De warmtepompen zijn op hun beurt tot wel 19% zuiniger en hebben een levensduur van 20-25 jaar. Verder krijg je een ruime garantie op de verschillende systemen van Weishaupt.

Meer informatie

Wil je graag een verwarmingssysteem van Weishaupt laten plaatsen? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of kom eens langs in onze toonzaal! Wij stellen graag een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor je op. Zo weet je exact waar je aan toe bent en geniet je binnen de kortste keren van een betrouwbare en zuinige warmtevoorziening.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven