Waarom kiezen voor Van der vurst?

Vasco

Vasco helpt je het ideale binnenklimaat te creëren. Hun innovatieve oplossingen op het vlak van verwarming en ventilatie zorgen ervoor dat je heerlijk kan genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Op zoek naar een Vasco installateur? Doe dan beroep op Van der Vurst. Met onze jarenlange ervaring zijn wij dé expert in verwarming en ventilatie.

Ontwerp-zonder-titel-2021-08-11T173106.459

Daarom kies je voor Vasco

Waarom kiezen voor de systemen van Vasco? Al jaar en dag biedt de Belgische fabrikant een uitgebreid assortiment aan slimme, innovatieve en duurzame totaaloplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie en koeling. Door deze drie pijlers te combineren streven ze naar een optimaal binnenklimaat voor hun klanten. Bovendien zijn al hun producten van absolute topkwaliteit. Vasco draagt ook zijn steentje bij tot de natuur.

Sinds jaren staat duurzaamheid centraal zowel bij de ontwikkeling van hun producten, als in hun bedrijfsprocessen en investeringen. Daarnaast zetten ze extra hard in op energie-efficiënte oplossingen, hernieuwbare energie en duurzame materialen.

Van verwarming tot ventilatie

De Belgische fabrikant gaat voor niets minder dan een energie-efficiënte en duurzame totaaloplossing voor jouw woning. Vasco is een toonaangevende producent van designradiatoren, ventilatie, vloerverwarming en koeling.

  • Radiatoren

Met de designradiatoren van Vasco verwarm je jouw woning in stijl. Hun tijdloze designradiatoren combineren efficiëntie met functionaliteit.

  • Ventilatie

De ventilatiesystemen van Vasco staan voor design en kwaliteit. Met hun fluisterstille kracht heb je altijd het gevoel buiten te zijn.

  • Vloerverwarming

Je hebt keuze uit een ruim assortiment aan vloerverwarmingssystemen, zowel voor nieuwbouw- als voor renovatieprojecten.

Wil je graag een warmtepomp laten installeren? Ook daarvoor kan je bij Vasco terecht. Als totaalleverancier leveren ze stille, duurzame warmtepompen. Zo verwarm én koel je jouw woning binnen de kortste keren op een energiezuinige manier.

Meer weten?

Wil je meer weten over de innovatieve systemen van Vasco? Je kan altijd bij ons terecht voor een degelijk en goed advies. Samen met jou bekijken we jouw persoonlijke situatie en maken we vrijblijvend een offerte op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en ideeën zodat je tevreden bent over het eindresultaat. Wij vinden samen met jou de beste oplossing!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven