Jaga radiatoren

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Jaga radiatoren

Verkleumde winterhanden of -tenen opwarmen aan de radiator: zalig. Met Jaga radiatoren verwarm je niet alleen jouw woning, je draagt ook jouw steentje bij aan de natuur. Hun producten zorgen voor een maximaal binnencomfort met een minimale vervuiling én een minimaal gebruik aan grondstoffen. Zo verbeteren ze niet alleen jouw binnenklimaat, maar houden ze ook rekening met het buitenklimaat.

Ontwerp-zonder-titel-2021-06-01T093255.447

Waarom kiezen voor Jaga radiatoren?

Jaga staat voor kwalitatieve, energiezuinige oplossingen voor al jouw verwarming-, koeling- en ventilatieprojecten. De fabrikant heeft al meer dan 60 jaar ervaring op de teller staan. Doorheen de jaren hebben ze zich gefocust op drie grote pijlers: duurzaamheid, creativiteit en sociale verantwoordelijkheid. Kies je voor Jaga radiatoren, dan kies je voor duurzame en stijlvolle designradiatoren met een lage CO²-uitstoot.

Jaga biedt innovatieve oplossingen op maat van elke klant en dit in meer dan 50 landen. Bovendien staan hun producten garant voor een lange levensduur en zijn de radiatoren eenvoudig te monteren. De strakke afwerking maakt het plaatje helemaal compleet.

Je hebt keuze uit een uitgebreid aanbod

Van horizontale en verticale radiatoren tot handdoekradiatoren met een modern design: Jaga heeft het allemaal.

Naast hun standaard modellen biedt de fabrikant ook radiatoren aan die perfect kunnen ingebouwd worden in jouw plafond, wand of vloer. Mag het voor jou iets exlusiever zijn? Dan zijn de verticale art radiatoren vast en zeker jouw ding.

Nog niet gevonden wat je zoekt? Jaga is ook gespecialiseerd in het maken van unieke producten op maat van de klant. Zo voldoen jouw radiatoren volledig aan jouw wensen en noden.

Meer weten?

Ben je op zoek naar een vakman om Jaga radiatoren te plaatsen of hebben jouw radiatoren nood aan een onderhoudsbeurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Contacteer ons via het contactformulier of kom langs in onze toonzaal. Wij helpen je met plezier verder en stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven