Airco installateur Erpe-Mere

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Op zoek naar een airco installateur in de regio van Erpe-Mere?

Kan je moeilijk slapen bij aanhoudende hoge temperaturen? Heb je niet de gewenste temperatuur in jouw woning? Verkoel jouw woning dan met de juiste airconditioning en creëer het ideale leefklimaat in elk seizoen! Doe daarvoor een beroep op dé airco installateur in de regio van Erpe-Mere met kennis van zaken. Wij installeren een geruisloze airco die optimaal rendeert.

airco-aalst

De vele voordelen van een airconditioning

Het grootste voordeel van airconditioning is uiteraard dat je de temperatuur zelf kan regelen. Zo geeft een airco verkoeling op warme dagen en indien gekoppeld aan bijvoorbeeld een warmtepomp, warmte in de winter. Met andere woorden, het leven en slapen in huis wordt zo een pak aangenamer! Daarnaast zorgen de meeste airconditioningsystemen ook voor zuivere lucht door middel van een filtersysteem.

Gedurende de dag raakt de lucht in jouw woning namelijk vervuild. Dit wordt onder andere veroorzaakt door etensluchten, schadelijke stoffen en bacteriën. De filter vervangt deze vieze lucht door propere lucht en geeft hierdoor stoffen en bacteriën minder kans.

Mits goed onderhoud heb je bovendien jaren plezier van jouw airco.

Ga voor een gezond binnenklimaat met de juiste luchtvochtigheid

Ben je op zoek naar een gezond binnenklimaat? Dan is het belangrijk om ook de vochtigheidsgraad in jouw woning in de gaten te houden. Behalve de lucht koelen en filteren kunnen de meeste airconditioningsystemen ook ventileren. Zo creëer je een gezond binnenklimaat waarbij de vochtigheidsgraad zich altijd bevindt tussen de 40 en 60%.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven