Airco installateur Lede

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Bent u op zoek naar een airco installateur in Lede en omgeving?

Val je maar moeilijk in slaap bij aanhoudende warmte? Krijg je het ondanks gesloten lamellen in de zomer maar niet koeler in huis? Doe dan een beroep op dé airco installateur van Lede en omgeving en kies voor een comfortabel aircosysteem. Dankzij het gebruik van toestellen van het merk Daikin kunnen wij je een gepaste oplossing op maat aanbieden.

airco-aalst

Voel je beter in jouw vel

Het grote voordeel van een aircosysteem is het comfort. Zo zorg je in slechts enkele klikken voor de ideale temperatuur in huis. Voor mensen die het graag wat koeler hebben op zomerse dagen is dat een enorme meerwaarde. Bovendien verhoog je ook de productiviteit in huis.

Daarnaast kan een airco die aan een warmtepomp is gekoppeld niet alleen verkoelen, maar ook verwarmen! Zo kan je heel eenvoudig de temperatuur in jouw huis regelen, rekening houdend met de seizoenen.

Gedaan met schadelijke stoffen en bacteriën

Behalve koelen en ontvochtigen werken de meeste airconditioningsystemen ook luchtzuiverend. Gedurende de dag raakt de lucht in jouw woning vervuild. Dit wordt onder andere veroorzaakt door etensluchten, schadelijke stoffen en bacteriën. Deze speciale aircosystemen vervangen de vieze lucht door propere lucht en geven hierdoor stoffen en bacteriën minder kans.

Dit brengt heel wat voordelen met zich mee voor mensen met astma of allergieën. De filters houden zelfs pollen tegen, wat voornamelijk voor mensen met hooikoorts een groot voordeel is. Het is wel heel belangrijk dat je jouw airconditioning goed onderhoudt en regelmatig laat nakijken.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven