Airco installateur Wetteren

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Bent je op zoek naar een airco installateur in Wetteren en omgeving?

Heeft jouw woning niet de gewenste temperatuur, waardoor je de slaap niet kan vatten tijdens een warme zomernacht? Wil je de luchtkwaliteit in jouw huis grondig verbeteren? Je wil dus een airco kopen in regio Wetteren? Doe dan beroep op een airco installateur met kennis van zaken. Dankzij het gebruik van kwaliteitsvolle toestellen van het merk Daikin kunnen wij je de gepaste oplossing op maat aanbieden.

airco-aalst

Creëer een gezond binnenklimaat

Ben je op zoek naar een gezond binnenklimaat? Dan is het belangrijk om ook de vochtigheidsgraad in de gaten te houden. Behalve koelen en ontvochtigen kunnen de meeste airconditioningsystemen ook ventileren. Vaak in combinatie met een luchtreiniger om virussen en bacteriën op een accurate manier uit jouw woning te verwijderen. Zo creëer je een gezond binnenklimaat waarbij de vochtigheidsgraad zich altijd bevindt tussen de 40 en 60%.

Het grote voordeel van airco is het enorme comfort. Met slechts enkele klikken zorg je voor de ideale temperatuur in huis.

Perfect voor mensen die het graag wat koeler hebben op zomerse dagen. Bovendien verhoog je ook de productiviteit in huis.

Koppel jouw airco aan een warmtepomp

Met een airconditioning kan je een ruimte verkoelen of verwarmen. Het enige wat je hiervoor moet doen is jouw airco koppelen aan een warmtepomp. Zo kan je heel eenvoudig de temperatuur in jouw huis regelen, rekening houdend met de seizoenen. Je haalt op die manier niet alleen een hoger rendement uit jouw airco, maar ziet ook jouw energierekening aanzienlijk dalen.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven